Lizz Chocolate, Yalovalıları gerçek çikolatanın tadı ile buluşturuyor. Pandemi sürecinin kafe sektörünü olumsuz etkilemesi üzerine işletmesini yürüttüğü kafeyi kapatarak Lizz Chocolate isimli çikolata dükkanını Yalova’ya kazandırdıklarına değinen işletme sahibi Mete Kılıç, “Pandemi süreci kafe sektörünü olumsuz etkiledi. Bu durum bizi de zorladı. Bir arkadaşımda Mabel'in avukatlığını yapıyordu ve böyle bir teklifle geldi. Bende Mabel'e bağlı kalmak istemediğimi belirterek farklı markaların ürünlerini satmayı tercih ettim. 2022 yılı Ekim ayında böylece bu dükkânı açmış olduk” dedi.

Dükkanında müşterilerine her zaman kaliteli ürünler sunduğunu söyleyen Kılıç, “Çikolata da Türkiye’nin en iyi iki markası diyebileceğim Pelit ve Mabel markaları var. Dükkanımda ikisini de bulunduruyorum. Çikolatalarımızda trans yağ yoktur. Kakao yağları vardır ve kalitelidir. Çikolatayı yediğiniz zaman normalde damağınızda bir yanma olur. Ama bu çikolatalarda o olay yok. Gerçek çikolatada olmaz. Çünkü kakao yağ kullanılan çikolatalarda bu durumu yaşamazsınız. Palmiye ve trans yağ kullanılan çikolatalarda yanma olur” ifadelerini kullandı.

“Her bütçeye uygun çikolatamız var”

Dükkanında 100'ün üzerinde çikolata çeşidi olduğunu dile getiren Kılıç sözlerini şöyle sürdürdü: “100’ün üzerinde çikolata çeşidimiz mevcut. Kaliteli ürünlerimizin yanı sıra her bütçeye de hitap ediyoruz. Müşterilerimizin gerçek çikolatanın tadına bakmasını istiyoruz. Bunun yanında el yapımı çikolatalarımızda bulunuyor. Özellikle Sevgililer gününde kalpli çikolatalar satıyoruz. Bunun yanında özel günler için hazırladığımız konsept kutularımızda mevcut. Müşterilerimizin olumlu geri dönüşleri bizi mutlu ediyor. İnsanların yüzlerinde ki tebessümü görmeyi seviyorum.”

HABER/ RÜMEYSA ŞAHİN

GERÇEK ÇİKOLATANIN TEK ADRESİ LIZZ CHOCOLATE (8)GERÇEK ÇİKOLATANIN TEK ADRESİ LIZZ CHOCOLATE (7)GERÇEK ÇİKOLATANIN TEK ADRESİ LIZZ CHOCOLATE (5)GERÇEK ÇİKOLATANIN TEK ADRESİ LIZZ CHOCOLATE (6)GERÇEK ÇİKOLATANIN TEK ADRESİ LIZZ CHOCOLATE (3)GERÇEK ÇİKOLATANIN TEK ADRESİ LIZZ CHOCOLATE (2)GERÇEK ÇİKOLATANIN TEK ADRESİ LIZZ CHOCOLATE (1)

Editör: Rümeysa Şahin