Becan Meclis Mesaisinde Becan Meclis Mesaisinde

Yalova’da faaliyet gösteren siyasal partiler belediye başkanlıkları için aday adaylıklarını duyurmaya devam ediyor. 18 Kasım Cumartesi günü Gelecek Partisi Yalova İl Başkanlığı’nda gazetecilere kahvaltı veren Gelecek Partisi Yalova İl Başkanlığı, İl Başkanları Kürşat Emre Candır’ın Yalova Belediye Başkan aday adaylığını açıklamıştı.

“İlk hayata geçireceğimiz uygulama “Benim Projem” olacak”

Adaylığını basın aracılığı ile kamuoyuna duyuran Kürşat Emre Candır, resmi Facebook hesabından Yalovalılara seslendi. Yaşadığınız şehirle ilgili sizler de söz sahibi olmak ister misiniz sorusunu yönelten Çandır, “Aklınızdaki fikir ve projelerin, Belediyeniz tarafından hayata geçirilmesini istemez misiniz? Ben de bu şehrin bir parçasıyım demek istemez misiniz? 31 Mart Seçimleri sonrasında, Vatandaşlarımız görevi bize verecek olursa, ilk hayata geçireceğimiz uygulama, "Benim Projem " uygulaması olacaktır. Daha yaşanır, örnek gösterilen bir Yalova için, belediye hizmetlerinin programlı, planlı, uyumlu, sağlıklı bir çevre oluşturulması amacını güden Benim Projem uygulaması ile vatandaşlarımızın belediyemize yönetiminde daha aktif rol almasını sağlayacağız. Bu amaçla, halkımızın Yalova'mıza projeleriyle, çözüm önerileriyle katkı sağlamalarının önünü sonuna kadar açacağız” ifadelerini kullandı.

“Proje sahipleri ödüllendirilecek”

Vatandaşların kendisine belediye başkanlığı görevini teslim eder etmez yapacağı ilk uygulamadan söz eden Çandır, “Yalova Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'müz, proje ilanına müteakip 60 gün boyunca, vatandaşlarımızdan gelecek fikir ve projeleri değerlendirecek, bu proje ve fikirler ilgili kuruluşlarımızın tarafından değerlendirilerek uygun görülmesi halinde uygulamaya geçilecek. Bu projelerin tüm hakları Yalova Belediyesi'ne ait olmak şartıyla proje sahipleri ödüllendirilecek. Neticede kazanan, Yalova'mız olacak” şeklinde konuştu. Ödülün bahane olduğunu belirten Çandır, “Yalova için eminim hepinizin aklından geçen birşeyler vardır. İşte tüm bunları uygulayabilmek, bu şehre benim de bir katkım var diyebilmek, "ben de bu şehrin belediye başkanıyım " diyebilmek için, Gelecek Yalova'nın diyeceğiz.” dedi.

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Editör: Arda Yavuz