Yalova’da Oflu’nun Yeri olarak bilinen merhum Nurettin İnan’ın çocuklarının ve eşinin işlettiği şimdiki adıyla 1992’den beri GÖL OVA ET-MANGAL’a konuk olan Cemiyette Geziyoruz Programı, sizler için bu mekanın leziz tatlarını tatlı ve işletmenin detaylarını derledi. Aile işletmesi olarak babadan çocuklarına geçen, her detayı ilmek ilmek işlenen, masalardan sandalyelerine ahşabın ve işlemenin her türlü tarihi akıntısını görebilirsiniz. Perdelerin çoğu, yengelerinin elinden çıkma işlenmiş detaylar, masalardaki oymalar tamamen özel yapım, Kapalı çarşıdan zamanında özenle yaptırılmış şık ve küçük dokunuşlu aydınlatmalar, peçeteliklerdeki detaylar ve temizlik görülmeye değer. Yanan şöminenin ateşinde dileyen alkollü içecekler ile devam ederken, dileyen normal içecek ve leziz yemekleriyle de ateşin seyrinde huzuru tadabilir. Müessese sahipleri oldukça güler yüzlü, sohbet severler. Küçük güveçlerde kişiye özel olarak servis edilen kaymaklı yoğurt bile damak tadınızı coşturacak cinsten. Etlerin tadı damağa hitabı ve aroması havasından mı nedir oldukça başarılıydı. 

6 kardeşten 4’ü Anneleri ile birlikte yoğun şekilde çalışıyorlar
Mutfakta baş aşçı anne, kardeşlerden Fatih, Hanife, Ahu servis ve her yerde, ve Kamera karşısında bizimle babasının ve mekanın zarafetini paylaşan kardeş ise Sena. Mekan saat 10’dan 14’e kadar serpme kahvaltı da veriyor. 14’den duruma ve yoğunluğa göre 01:30 kadar açık. Yoğunluk olmadığı günlerde normal kapanış saatleri 23:00 sularında. Yazın bahçede de hizmet veren mekan, kış konseptine girdikleri için iç mekanda hizmetlerini vermeye devam ediyorlar. 

Yalova’da Oflu’nun Yeri olarak bilinen mekan, şimdilerde Termal Yolu Üzerinde “GÖL OVA ET-MANGAL” olarak, zamanında mekanda bulunan karikatür ve tarihi eserleri ile siz gezi severleri, manzarası ile bekliyor. 

Programcı : Duygu SARAL

Cemiyette Geziyoruz, Karaca Arboretum’da Cemiyette Geziyoruz, Karaca Arboretum’da

yalova-golova-yemek- (9)yalova-golova-yemek- (8)yalova-golova-yemek- (7)yalova-golova-yemek- (6)yalova-golova-yemek- (5)yalova-golova-yemek- (4)yalova-golova-yemek- (3)-1yalova-golova-yemek- (2)-1yalova-golova-yemek- (2)yalova-golova-yemek- (1)-1yalova-golova-yemek- (1)

Editör: Arda Yavuz