yalova-cinarcik-esenkoy-tesvikiye-il-baskan-ilce-vekil-acilis-toren (2)31 Mart 2024 tarihinde yapılması planlanan yerel seçimlere az bir zaman kala Yalova’daki tüm seçim bölgelerinden Belediye Başkan Adaylarını belirleyen Cumhuriyet Halk Partisi hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz haftalarda Teşvikiye Belde Teşkilat Binası ve Termal Seçim İrtibat ofisini devreye sokan CHP son olarak Esenköy Belde Teşkilatı Binasını açtı.

yalova-cinarcik-esenkoy-tesvikiye-il-baskan-ilce-vekil-acilis-toren (4)Açılış törenine CHP Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı, CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, CHP Yalova İl Genel Sekreteri Selahattin Can, CHP Yalova İl Gençlik Kolları Başkanı Cem Karadağ, CHP Çınarcık İlçe Başkanı Hasibe Birgin, Termal İlçe Başkanı Selahattin Aksoy, CHP Çınarcık Belediye Başkan Adayı Avni Kurt, CHP Teşvikiye Belediye Başkan Adayı Akın Büyükturan ve CHP Esenköy Belediye Başkan Adayı Özay Biber katıldı.

Açılış töreninin vatandaşlarla buluşma gerçekleştiren CHP’liler, Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Tören sonrası açıklama yapan CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, “Cumhuriyet Halk Partisi Çınarcık Esenköy Belde Teşkilatımızın açılışına partililerimizle birlikte katıldık. Belediye Başkan adayımız Özay Biber’e çıktığı bu yolda başarılar dilerim. Esenköy’e kadın eli değecek ve birlikte güzelleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

Becan; Halkımızla Geleceğe Yürüyoruz Becan; Halkımızla Geleceğe Yürüyoruz

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

yalova-cinarcik-esenkoy-tesvikiye-il-baskan-ilce-vekil-acilis-toren (5)yalova-cinarcik-esenkoy-tesvikiye-il-baskan-ilce-vekil-acilis-toren (3)

Editör: Arda Yavuz