31 Mart 2024 tarihinde yapılacağı açıklanan Mahalli Genel Seçimlere az bir zaman kala siyasal partiler çalışmalarına devam ederken adaylarının çalışmalarına yardımcı olabilmeleri için Seçim İrtibat Ofislerinin açılışlarını gerçekleştiriyor. Bu partilerden biri olan Cumhuriyet Halk Partisi, Yalova’daki birçok seçim bölgesinde Seçim İrtibat Ofisi’nin açılışını gerçekleştirmişti. CHP son olarak Altınova’nın Beldesi Tavşanlı’daki ofisini açtı. 
Yalova Chp Altinova Tavsanli Secim Irtibat Ofis Acilis Il Baskan Vekil Belediye (5)Vatandaşların da büyük ilgi gösterdiği açılışa CHP Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı, CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, CHP Altınova İlçe Başkanı Cemalettin Kılıç, CHP Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca, CHP Subaşı Belediye Başkan Adayı Turan Canbay ve partililer katıldı. Kurdele kesme törenini ardından konuşma gerçekleştiren CHP Yalova İl Başkanı Doğancı, “Tavşanlı “Sosyal Demokrat Belediyecilik ile tanışacak. Tavşanlı Başaracak, Altınova Başaracak…” dedi. 
Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Vekil Becan ile Başkan Gürel Görüştü Vekil Becan ile Başkan Gürel Görüştü

Yalova Chp Altinova Tavsanli Secim Irtibat Ofis Acilis Il Baskan Vekil Belediye (4)Yalova Chp Altinova Tavsanli Secim Irtibat Ofis Acilis Il Baskan Vekil Belediye (2)

Editör: Arda Yavuz