31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek Mahalli Genel Seçimleri için son düzlüğe girmeye sayılı gün kaldı. Partiler ve adayları vatandaşların gönlüne girebilmek için çalışmalarına büyük bir hız da devam ederken, aynı zamanda da seçim faaliyetlerini daha iyi yürütebilmek adına Seçim İrtibat Ofislerinin açılışları gerçekleştiriliyor.

Memleket Partisi Kurultay Sürecini Başlattı Memleket Partisi Kurultay Sürecini Başlattı

Yalova Altinova Chp Secim Irtibat Ofis Acilis (3)Cumhuriyet Halk Partisi, Altınova Belediye Başkan Adayları Yasemin Fazlaca’nın koordineli bir şekilde çalışmalarını sürdürebilmesi için Altınova’da Seçim İrtibat Ofisi’nin açılışını gerçekleştirdi. Vatandaşların da büyük ilgi gösterdiği açılışa CHP Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı, CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, CHP Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca, CHP Altınova İlçe Başkanı Cemalettin Kılıç, CHP Yalova Belediye Başkan Adayı Mehmet Gürel ve diğer partililer katıldı. Kurdele kesme töreninin ardından el ele tutuşan CHP’liler birlik görüntüsü verdi.

Yalova Altinova Chp Secim Irtibat Ofis Acilis (5)“Yalova’nın tamamını sosyal demokrat belediyecilikle tanıştıracağız”

Açılış için Cumhuriyet Halk Partisi Yalova İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “CHP Altınova Belediye Başkan Adayımız Yasemin Fazlaca’nın seçim iletişim ofisinin açılışını, Altınovalı hemşehrilerimiz ve partililerimizle gerçekleştirdik. Yalova’nın tamamında başaracağız, tamamını “Sosyal Demokrat Belediyecilik”le tanıştıracağız. Açılışta emeği geçen başta İlçe Başkanımız Cemalettin Kılıç olmak üzere tüm partililerimize; açılışa katılan Yalova Milletvekili Tahsin Becan’a, Belediye Başkan adaylarımıza ve tüm hemşehrilerimize teşekkür ederiz” ifadeleri kullanılırken, Altınova Belediye Başkan Adayı Fazlaca, “Birlik ve beraberlik kazanacak. Altınova’nın geleceği için yola çıktığımız bu önemli süreçte, yanımda olan değerli meclis üyesi arkadaşlarım ve kıymetli ekibimle birlikte çalışmak, birlikte başarmak için buradayız. Hep birlikte daha yaşanabilir, daha güzel bir Altınova için çaba sarf edeceğiz. Sizlerin desteğiyle güzel işlere imza atacağımıza inanıyoruz. Birlikte daha güçlüyüz” dedi.

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Yalova Altinova Chp Secim Irtibat Ofis Acilis (1)Yalova Altinova Chp Secim Irtibat Ofis Acilis (2)

Editör: Arda Yavuz