Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından 1-3 Mart 2024 tarihleri arasında Eskişehir’de organize ettiği Kadınlar 2. Ligi Final Etabı için Eskişehir’de bulunan Çiftlikköy Belediyespor KFC Kadınlar 1. Ligine yükselme şansını son maça bıraktı.
A Grubunda yer alan Kırmızı Siyahlı ekibimiz ilk maçında 2-0 geriye düştüğü maçta Eczacıbaşı’nı 3-2 devirmişti. Çiftlikköy’ün sultanları ikinci maçında ise Sakarya Voleybol ile kozlarını paylaştı. İlk seti kazanan Yalova ekibi sonraki üç seti rakibine kaptırınca mücadeleyi 3-1 kaybetti. Çiftlikköy Belediyespor son maçında MKE Ankaragücü Astor ile gruptan çıkma mücadelesi verecek.
Yalova Ciftlikkoy Sultanlar Kadin Voleybol Eskisehir Final Grup Yukselme (3)“Her şey son maçta belli olacak”
İlk gün Eczacıbaşı ile mücadele eden Kurtuluş Turhan’ın öğrencileri 25-23 ve 25-22’lik setlerle 2-0 geriye düşmüştü. Çiftlikköy Belediyespor sonrasında 25-18, 25-21 ve 15-11’le üç seti kazanarak rakibini 3-2 devirdi.
İkinci gün ise Şehit Anıl Gül Kompleksi’nde Yalova ekibinin rakibi Sakarya Voleybol oldu. Nefes kesen mücadelenin ilk setini Çiftlikköy’ün sultanları 26-24’le kazanmayı başardı. Sonrasındaki üç seti de temsilcimiz 25-16, 30-28 ve 25-22 kaybedince mücadeleyi 3-1 kaybetti. Bu sonuçla Sakarya Voleybol adını KFC 1. Ligine yazdırmayı başardı. Bu grubun diğer maçında Sakarya Voleybol’a 3-0 boyun eğen MKE Ankaragücü Astor ile Eczacıbaşı kozlarını paylaştı. Başkent ekibi maçı 3-1 kazanarak temsilcimiz gibi umutlarını son maça taşıdı.

Hakem Akademisi, 81 İlde Online Eğitim Fırsatı Sunuyor Hakem Akademisi, 81 İlde Online Eğitim Fırsatı Sunuyor

Yalova Ciftlikkoy Sultanlar Kadin Voleybol Eskisehir Final Grup Yukselme (1)

Editör: Arda Yavuz