Yeşil Kırmızılı ekibimiz 25. Haftanın kapanış maçında takipçisi Sigortam.net’i ağırlayacak. 90. Yıl Spor Salonunda oynanacak müsabaka 18:00’da start alacak. TRT Spor Yıldız ekranlarından canlı yayınlanacak müsabakada Önder Yılmaz, Aydın Karaçam ve Hakan Gerey hakem üçlüsü düdük çalacak. Ligin ilk yarısında İstanbul’da oynanan mücadeleyi Sigortam.net 85-74 kazanmıştı.

Faruk Beşok yönetiminde son hazırlıklarını 90. Yıl Spor Salonunda tam kadro olarak gerçekleştiren Yeşil Kırmızılı temsilcimiz maç saatini beklemeye başladı. Yalova ekibinin zorlu müsabakada en büyük kozu yeni transferi Andrew Harrison, Brandon Walters, Kadir Bayram, İzzet Türkyılmaz ve Orhan Hacıyeva gibi tecrübeli elleri olacak.

Üniversitenin Dev Adamları Eskişehir’den Galibiyetle Döndü Üniversitenin Dev Adamları Eskişehir’den Galibiyetle Döndü

Semt77 Yalovaspor Sigortamnet Basketbol Mac Konuk Hedef Galibiyet (5)82-76’lık Karşıyaka Belediyesi Bornova mağlubiyeti sonrasında Gaziantep Basketbol’a konuk olan Yeşil Kırmızılı ekibimiz parkeden 78-77 galibiyetle ayrılmıştı. Son 8 maçını kazanan Sigortam.net ise Yalova’ya moralli geliyor.

Ceyhun Cabadak’ın çalıştırdığı İstanbul ekibinin en büyük kozları geçen sezon Samsunspor’la şampiyonluk yaşayan Abdoulaye Gueye ve Muhammet Engin Kalkan’la birlikte, Keshun Sherrill, Erdem İlter, Koray Uzunhasan, Serkan Menteşe, Mehmet Özdoğan olacak.

Semt77 Yalovaspor Sigortamnet Basketbol Mac Konuk Hedef Galibiyet (4)

Semt77 Yalovaspor Sigortamnet Basketbol Mac Konuk Hedef Galibiyet (1)

Editör: Arda Yavuz