Yeşilova Galibiyet Serisine Devam Etmek İstiyor Yeşilova Galibiyet Serisine Devam Etmek İstiyor

Mücadele ettiği 9. Grubu namağlup lider bitiren Kırmızı Siyahlılar Afyon’da H Grubunda 2’de 2 yaparak adını bir üst tura yazdırdı. Normal sezonu ikinci sırada bitiren Yeşil Kırmızılı ekibimiz ise Eskişehir’de A Grubunda yer alırken ilk maçını kaybedip, ikinci maçını kazanırken üst tura yükselme şansını son maça bıraktı.
Yalova Voleybol Kadin Ciftlikkoy Belediyespor Semt77 Yalovaspor Play Off (1)“Çiftlikköy 2’de 2 Yaptı”
Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Ligi Play-Off çeyrek final maçları için Afyon’da bulunan Çiftlikköy Belediyespor ilk iki maç sonunda üst turu garantiledi. H Grubunda yer alan Kırmızı Siyahlılar ilk maçında Büyükçekmece Voleybol Akademi ile karşılaştı. Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonunda oynanan mücadelenin ilk setini İstanbul ekibi 25-19 kazandı. Kurtuluş Turhan’ın öğrencileri ikinci sette harikalar yarattı. Çiftlikköy bu seti 25-14 kazanarak durumu 1-1’e getirdi. İkinci sette de tecrübeli ellerinin sayesinde rakibini 25-14’le deviren Yalova ekibi 2-1 üstünlüğü yakaladı. Üçüncü ve son set dengeli başladı. İlerleyen bölümde oyuna ağırlığını koyan Çiftlikköy Belediyespor seti 25-17 maçı da 3-1 kazandı.
İkinci gün maçlarında ise Kırmızı Siyahlılar, İçkalespor’la karşılaştı. Rakibi karşısında zorlanmayan Yalova ekibi ilk iki seti 25-16’yla kazandı. Üçüncü sette rakibinin direncini iyice kıran Çiftlikköy seti 25-13 maçı da 3-0 kazanıp adını bir üst tura yazdırmayı başardı. Temsilcimiz H Grubundaki son maçında 5 puanla takipçisi Manavgat Belediyespor’la karşılaşacak. 
“Semt77 İşi Son Maça Bıraktı”
Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Ligi Play-Off çeyrek final müsabakalarını Eskişehir’de oynayan Semt77 Yalovaspor ise üst turu son maça bıraktı. A Grubunda yer alan Yeşil Kırmızılı ekibimiz ilk maçında Eczacıbaşı’yla karşılaştı. Şehit Anıl Gül Spor Kompleksi’nde oynanan mücadeleyi İstanbul ekibi 25-13, 25-13 ve 25-11’lik setlerle kazandı. İkinci maçta ise Yalova ekibinin rakibi Margençspor oldu. Semt77 Yalovaspor bu maçı 25-16, 25-16 ve 25-18’lik setlerin ardından 3-0 kazandı ve umutlarını son maça taşıdı. 3 puanlı temsilcimiz üçüncü maçında 4 puanı bulunan Megaspor’la kozlarını paylaşacak. 

Editör: Arda Yavuz