Müdür Karakuş, Hastane Yemekhanesini Denetledi Müdür Karakuş, Hastane Yemekhanesini Denetledi

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesindeki eğitimlere değil ediyor. Hastane bir yandan kurum içi eğitimlerle personellerinin yetkinliğini arttırıyor bir yandan da vatandaşlarla birlikte eğitimler gerçekleştiriyor. Hastane bünyesinde bulunan Diyabet Okulu’nda uzman kişiler, her ay gerçekleştirilen toplantılarla vatandaşları bilinçlendirerek diyabete karşı farkındalık oluşturuyor.

Yılın son toplantısı olan Aralık ayı etkinliğinde Diyabet Eğitim Hemşiresi Derya Taşçı, Uzm. Diyetisyen Mert Aşit, Fizyoterapist Ramazan Yağcıoğlu ve Podolog Simge Koçyiğit uzmanlık alanlarında bilgilendirmede bulundular. Diyabet hastalığının tanısı, tedavi yöntemleri, beslenmesi, egzersizleri, insülin kullanımı, hipoglisemi, diyabetin komplikasyonlar ve ayak bakımı gibi birçok konu hakkında bilgilenen hastalara Diyabet Okulu Diploması verilerek eğitim tamamlandı. Hastane katılım gösteren hastalarımıza teşekkür etti.

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

yalova-egitim-arastirma-diyabet-okul-aralik-ay (5)yalova-egitim-arastirma-diyabet-okul-aralik-ay (4)yalova-egitim-arastirma-diyabet-okul-aralik-ay (3)yalova-egitim-arastirma-diyabet-okul-aralik-ay (1)

Editör: Arda Yavuz