Taşköprü’de Kültürspor Güldü Taşköprü’de Kültürspor Güldü

11 Ayın Sultanı Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Doğanspor Kulübü yönetimi harekete geçerken, Sarı Kırmızılı renklere gönül vermiş isimlerin yanı sıra Yalova futbolunun paydaşlarını bir çatı altında topladı.
Yalova Doganspor Geleneksel Iftar Yemek Spor (1)Kulüp Başkan Sürreya Yılmaz ve Doğanspor’un emektar teknik adamı Vahap Diken’in yanı sıra TÜFAD Yalova Şube Başkanı Mütahir Özliman, Yalova Futbol Saha Komiserleri Derneği Başkanı Şaban Ok ve yönetim kurulu üyeleri Yalova futbolunun başarılı teknik adamlarından Bayram Koçgündüz, Sarı Kırmızılı ekipte başkanlık ve yöneticilik yapmış isimlerin yanı sıra teknik ekip çalışanları ve futbolcular oruçlarını birlikte açtı.
Yalova Doganspor Geleneksel Iftar Yemek Spor (3)Ramazan ayında bir kez daha bir araya gelmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Doğanspor Kulübü Başkanı Süreyya Yılmaz,” Doğanspor olarak her yıl düzenlediğimiz iftar yemeğimizi 26 Mart Salı günü gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadık. Yalova futbolundaki birçok değerli isim oruçlarını bizlerle birlikte açtı. Biz büyük bir aileyiz. Bu organizasyonda bunu bir kez daha göstermiş olduk. Teknik ekibimize ve oyuncularımıza şanlı Doğanspor’umuz için hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyorum. İnşallah onu da kazasız belasız tamamlayacağız” diye konuştu.

Yalova Doganspor Geleneksel Iftar Yemek Spor (5)Yalova Doganspor Geleneksel Iftar Yemek Spor (4)

Editör: Arda Yavuz