Uluslararası Avrupa-Akdeniz Mükemmeliyet Ödülleri gecesinde Yalovalı Gazeteci Dündar Keşaplı, ödül takdim etti. Roma Belediyesi’nde düzenlenen törene uluslararası alanda başarıya ulaşmış isimler katılırken gecede alanında global çapta başarı yakalayan isimlere ödülleri takdim edildi. Uluslararası Avrupa – Akdeniz Mükemmeliyet Ödülleri düzenle­nen özel bir geceyle Roma’da düzenlendi. Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti ve E-Novation Vakfı’nın düzenlediği ve İtalya Spor Yazarları Derneği’nin (USSI) desteklediği törene iş, sanat, spor, siyaset ve medya dünyasından dünyaca ünlü isimler katıldı. Alanında başarı kazanan isimlerin ödüllendirildiği gece önce­sinde düzenlenen kokteylde konuklar bol bol sohbet ederken sonrasında törenin yapılacağı alana geçtiler.

Jeoloji Mühendisi Cangir: Neyi Bekliyoruz? Jeoloji Mühendisi Cangir: Neyi Bekliyoruz?

Keşaplı, Ödül Takdim Etti

Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti ve E-Novation Vakfı’nın düzenlediği gecede FD HairTransplant Kurucusu ve Saç Ekim Uzmanı Fatma Dursun, saç ekimi alanında ‘Sağlık Turizmi Başarı Ödülü’ne layık görülerek, uluslararası arenadaki başarısıyla Türkiye’yi gururlandırdı. Ayrıca EURO 2032 Avrupa Futbol Şampiyonası’nın Türkiye – İtalya or­taklığında düzenlenmesinde büyük pay sahibi olan A Milli Futbol Takımımızla gösterdiği başarı nedeniyle Vincenzo Montella da gecede özel başarı ödülüne layık görüldü. Montella’ya ödülünü, USSI Başkanı Gianfranco Coppola ile Akdeniz Gazeteciler Der­neği Başkanı Dündar Keşaplı beraber takdim etti.

Ergin Ataman’a Ödül

Yunanistan’da Panathinaikos Erkek Basketbol Takımı’nı çalıştıran Ergin Ataman da Avrupa-Akdeniz Mükemmeliyet Ödülü’ne layık görüldü. Panathinaikos’un Real Madrid’le oynayacağı maç nedeniyle törene katılamayan ve ödülü kendisine gönderilen Ataman’ın video mesajı, törende ekranlara yansıtıldı. Ataman görüntülü mesajında, “Bu prestijli ödülü aldığım için çok teşekkür ederim. Bu akşam maçımız olduğu için aranızda bulunamıyorum. Herkesi selamlıyorum” ifadelerini kullandı. Gecede saç ekimi alanında ‘Sağlık Turizmi Başarı Ödülü’ne layık görülen FD Hair Transplant Kurucusu ve Saç Ekim Uzmanı Fatma Dursun ile A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella ödülleriyle birlikte poz verirken gecede uzun süre sohbet ettiler.

yalova-gazeteci-odul-toren-akdeniz-spor-yazar-dernek-italya (3)yalova-gazeteci-odul-toren-akdeniz-spor-yazar-dernek-italya (1)

Editör: Arda Yavuz