Ülkenin değişik noktalarındaki üniversitelerden gelen öğretim görevlileri Çınarcık'ta buluştu. İlçenin denizi ve doğası eşliğinde kahvaltı yapan öğretim görevlileri unutulmaz bir gün geçirdi. 
Türkiye’nin dört bir yanından gelen  Üniversitelerin Öğrenci İşleri Daire Başkanlarını ve öğretim görevlileri Çınarcık'ta buluştu. Yaklaşık  350 kişinin katıldığı yemeğe Çınarcık Kaymakamı Cafer Sarılı, Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt ve Çınarcık Belediyesi Meclis Üyeleri ev sahipliği yaptı. Çınarcık Kaymakamı Cafer Sarılı yemekte bir konuşma yaparak öğretim görevlilerinin ilçenin tanıtımına katkı sağlamalarını istedi. Sarılı konuşmasında, "Bu büyük organizasyon ilçemizin tanıtımı için çok önemli. Marmara’nın İncisi Çınarcık’a hoş geldiniz ve lütfen yer bildirimlerinizi şuan için Çınarcık olarak belirtin ve ilçemizin tanıtımına katkıda bulunun. Ülkemizde doğanın bu denli uyum içerisinde olduğu ama bunun yanında modern bir kentleşmenin de bu doğal güzelliklere entegre olduğu çok az yer var. İşte Çınarcık bunlardan birisi" dedi.
Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt ise konuşmasında, "Türkiye’nin dört bir köşesinden gelerek; misafirimiz olan sizleri burada ağırlamak bizim için büyük bir gurur. Eminiz ki Gülen Yüz Çınarcık’ımızı döndüğünüzde herkese anlatacaksınızdır. Çınarcık’ın yaylasını, dağlarını, denizini ve şelalelerini görünce biliyoruz ki bir daha buraya gelmek isteyeceksinizdir. Biz de sizleri tekrar burada görmekten mutlu olacağız" diye konuştu. 
Editör: TE Bilişim