Yalova Bahçeşehir Koleji 8. Sınıf Mezuniyet Töreni düzenlenen görkemli törenle  gerçekleşti. Burada konuşan Yalova Bahçeşehir Okulları Yönetim Kurulu Başkanı  Mesut Acar, 2008 yılından bu yana TEOG sınavlarındaki 30 Türkiye Birinciliği elde ettiklerini bu yıl 25 birincilik daha beklediklerini söyledi.
Bahçeşehir Koleji 8. sınıf öğrencilerini düzenlediği muhteşem bir törenle mezun etti. Törene Yalova Bahçeşehir Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mesut Acar’ın ev sahipliğini yaptığı 2016-2007 8. Sınıf Mezuniyet Töreni’ne, velilerimiz olan Yalova protokolünün değerli üyeleri, Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin, Ticaret Odası Başkanı Tahsin Becan, 5. Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Sayın Kemal Subaşı, Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Vezir Uyrun, Milli Eğitim Şube Müdürü Halil Dal, Milli Eğitim ARGE Sorumlusu Mehmet Kalkan, Sağlık Bakanlığı Saha Koordinatörü Ünal Küçükyılmaz ve Halk Sağlığı Müdür Yardıncısı Hakan Ersin katıldı. Burada konuşan Yalova Bahçeşehir Okulları Yönetim Kurulu Başkanı  Mesut Acar, "2008 yılından bu yana TEOG sınavlarındaki 30 Türkiye Birinciliği elde ettik. 2016- 2017 TEOG  sınav sonuçlarının açıklanmasıyla  25 yeni Türkiye Birinciliğini daha müjdeleyeceğiz. Bu başarıların hiç biri tesadüf değil. Bu sistemli şekilde çalışmanın ürünü. Yalova'da eğitimde rakipsiziz" dedi.
Program, 2016-2017 8.sınıf mezunlarının Yalova Bahçeşehir Koleji tarafından hazırlanan plaket ve diplomalarını almalarıyla devam etti. Öğrencilerin okul yaş kütüğüne bröve çakmaları, bayrak flama töreni ile devam eden programda öğrencilerini başarıyla mezun eden öğretmenlerin yaşadıkları gurur, onlardan ayrılmanın vermiş olduğu hüzünle birleşti. Öğrencilerin kep atmasıyla heyecanın yükseldiği gece, atılan havai fişekler ve konfetilerle bir anda renkli dakikalara sahne oldu. Mezuniyet pastasını heyecan içinde kesen Yalova Bahçeşehirli gençler, ailelerine duygu dolu anlar yaşattılar. Bahçeşehirli olmanın verdiği gururu ömür boyu taşıyacaklarını belirttiler. 

Editör: TE Bilişim