23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı yurdun dört bir yanında coşkuyla kutlandı ve çocuklar için birçok etkinlik düzenlendi. Bu kapsamda Yalova Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon Bölümü 3. Sınıf öğrencileri örnek bir olaya imza attı. Öğrenciler, Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında Karamürsel Merkez Kent Konut Sitesinde ikamet eden çocuklar ile Karamürsel Gazi Vakfı Gazanfer Bilge Çocuk Esirgeme Kurumu çocuklarını bir araya getirerek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

Bu anlamlı buluşmayla çocuklar arasında sosyalleşme, empati ve yaratıcılık duygularını geliştirmesinin yanı sıra esirgeme kurumundan gelen çocukların yalnız olmadıklarını hissetmeleri sağlandı.

Yalova Universite Rekreasyon Spor Bilim Fakulte 23 Nisan Bayram Kutlama (7)Teşekkür Etti

Bu tarz sosyal projelerin daha da yaygınlaştırılması gerektiğini belirten Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nurullah Emir Ekinci, “Bu organizasyonun gerçekleştirilmesine katkı sağlayan Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Serdar Geri’ye ulaşım desteği sağlayan Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel’e çocuklar için çeşitli hediyeler sunun Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık’a, Esirgeme Kurumu Müdürlüğüne, çocuklara çeşitli sunumlar hazırlayan Kent Konut Sitesi sakinlerine ve gönüllü katılım sağlayan fakültemiz öğrencilerine teşekkür ederiz.” Dedi.

MEB, Öğretmen Atama Kılavuzunu Yayınlandı MEB, Öğretmen Atama Kılavuzunu Yayınlandı

Yalova Universite Rekreasyon Spor Bilim Fakulte 23 Nisan Bayram Kutlama (3)Yalova Universite Rekreasyon Spor Bilim Fakulte 23 Nisan Bayram Kutlama (4)Yalova Universite Rekreasyon Spor Bilim Fakulte 23 Nisan Bayram Kutlama (2)Yalova Universite Rekreasyon Spor Bilim Fakulte 23 Nisan Bayram Kutlama (1)

Editör: Arda Yavuz