Eğitim faaliyetlerine başladığı ilk günden beri ilimizde isminden hep söz ettiren Özel Birey Temel Lisesi yeni eğitim yılına hazır. Kurum bu sene başarılarını daha da yukarılara taşımayı hedefliyor.
2017/2018 eğitim öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala Birey Temel Lisesi tüm hazırlıklarını tamamladı. Kurum olarak yeni eğitim öğretim yılına genç ve dinamik kadrosuyla çok daha iddialı gireceklerini dile getiren Birey Temel Lisesi Müdürü Ercüment Tokay, "Özel Yalova Birey Temel Lisesi faaliyetlerine başladığı ilk günden beri büyük başarılara imza atmıştır. Geleceğin doktor, mühendis, öğretmen ve genç girişimcilerini toplumun hizmetine sunan Özel Yalova Birey Temel Lisesi, 37 kişilik deneyimli ve dinamik öğretmen kadrosuyla yeni eğitim öğretim dönemine hazırdır.” dedi.
"Yaptıklarımız yapacaklarımızın garantisidir"

Özel Birey Temel Lisesi'nin 2 yıl içerisinde ortaya koyduğu başarıları da sıralayan Tokay, "Yaptıklarımız yapacaklarımızın garantisidir" dedi. Tokay, "İki yılın sonunda  6 tıp, 7 diş hekimliği, 6 hukuk, 8 diyetisyenlik, 4 eczacılık, 3 psikoloji, 7 rehberlik ve danışmanlık, 14 mimarlık, 110 mühendislik, 8 öğretmenlik, 5 hemşirelik gibi toplamda 307 öğrencimizi  memleketimizin seçkin üniversitelerine yerleştirdik. Hedefimiz önümüzdeki yıllarda başarımızı daha da artırıp Yalova’nın eğitimine katkıdaki payın artırılmasıdır" diye konuştu.
Kayıtlar %95'e ulaştı
Başarıları ile kendinden söz ettiren Özel Birey Temel Lisesi kayıt döneminde de en çok tercih edilen kurumlar arasında ki haklı yerini aldı. Kayıtlarda %95 oranına ulaşıldığının altını çizen Özel Birey Temel Lisesi Müdürü Ercüment Tokay, "Yalova halkının okulumuza gösterdiği ilgiden dolayı başta öğrenci ve velilerimize olmak üzere tüm Yalova halkına teşekkür ederim.” dedi.

 

Editör: TE Bilişim