Yalova Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleşen “Masalını Anlat ve Şiirini Oku” temalı yarışmanın ödülleri 15 Haziran Çarşamba günü düzenlenecek törenle verilecek.
Yalova Belediyesi Çocuk Tiyatrosu ve Kütüphanesi’nde yapılacak tören saat 14:00’de Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, Yalova Belediye Başkan Yardımcıları, protokol üyeleri, öğrenci ve velilerin katılımıyla gerçekleştirilecek. 
‘Masalını Anlat ve Şiirini Oku’ yarışmasının ödül törenine halkımızı davet eden Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Jülide Güner, “Yalova’da merkez ve merkez ilçelerdeki okulların katılımıyla yapılan yarışmamıza toplam 180 öğrenci katıldı. Ortaokul öğrencilerinin yarıştığı yarışmamızda dereceye giren öğrencilerimizden gelen toplam 130 şiir ve 50 masalı değerlendirmeye aldık. Yarışmada 1. olan öğrencimize bisiklet, 2. olan öğrencimize fotoğraf makinası ve 3. olan öğrencimize 250 TL değerinde hediye çeki verilecek. Yapılacak ödül törenine tüm halkımız davetlidir” dedi.  
Editör: TE Bilişim