Kısa bir süre önce öğrenci alımına başlayan Ruhsar Aksoy İlkokulu’nun Müdürü Ahmet Öztürk, yönetici kadrosu ve okul aile birliği üyeleri Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ’ı ziyaret etti. Ziyarette Müdür Ahmet Öztürk, yeni bir okul olarak bir çok eksikliklerinin bulunduğunu belirterek Başkan Dağ’dan destek istedi.

Dağ ise okulun arazisinin bağışlanmasında ve yaptırılmasında kendisinin büyük bir emeği olduğunu belirterek “Biz eğitim konusunda her zaman elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bazıları bunu kabul etmek istemiyor ancak biz kendimizin ne yaptığını biliyoruz. Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ndeki okulunuzun arazisinin bağışlanması ve yaptırılması konusunda ciddi çabalarım oldu. Bu nedenle Çiftlikköy’ün en yeni okullarından biri olarak okulunuzla oldukça ilgiliyim. Belediye olarak okullarımıza yasalar elverdiği ölçüde yardım yapabiliyoruz. Okulunuzun eksikleri noktasında da gerekeni yapmaya çalışırız” dedi.

Dağ, geçtiğimiz haftalarda yapılan bu ziyarette verdiği sözün arkasında durarak okula bir fotokopi makinesi armağan etti. Okul Müdürü Ahmet Öztürk ve öğretmenler makineyi teslim alarak Başkan Metin Dağ’a teşekkürlerini sundu. Dağ, “Bundan sonra da eğitime desteğimiz sürecek” diye konuştu. 
Editör: TE Bilişim