Saffet Çam Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri düzenlenen muhteşem törenle mezuniyetlerini simgeleyen kep atma törenine katıldılar. Tören renkli görüntülere sahne oldu.
Saffet Çam Ortaokulu 2016/2017 yılı mezunlarını düzenlenen törenle uğurladı. Okul bahçesinde düzenlenen tören saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Okul müdürü Cafer Akgün öğrencilere hitaben bir konuşma yaptı. Akgün, "Çok güzel günlerinizin olduğu bu okuldan artık mezun oluyorsunuz. Bundan sonra eğitiminize lisede devam edeceksiniz. Bizler sizleri çok sevdik. Sizlerle birlikte geçirdiğimiz zamanlar çok özeldi. Sizleri özleyeceğiz" dedi.
Okul birincisi olan Eylül Sıla Avşar ise okul yaş kütüğüne bröve çaktı. Öğrenciler adına konuşan Avşar, "Bizler bugün mezun oluyor ve lise eğitimi için adım atabiliyorsak bu siz değerli öğretmenlerimiz sayesindedir. Sizleri ve bizim üzerimizdeki emeklerinizi asla unutmayacağız" diye konuştu. Ardından öğrencilere mezuniyet belgeleri takdim edildi. Hep birlikte okul bahçesinde toplanan öğrenciler verilen komutla birlikte mezuniyetlerinin simgesi olarak kep attılar. Ardından doyasıya eğlenen öğrencileri bu mutlu günlerinde aileleri de yalnız bırakmadı. 

Editör: TE Bilişim