TEOG sınavında başarılı olan öğrencilere Çınarcık Kaymakamı Cafer Sarılı ve Çınarcık  İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Karadağ tarafından hediyeler verildi.
Temel Öğretimden Orta Öğretime Geçiş sınavında başarı gösteren öğrenciler, Çınarcık Kaymakamı Cafer Sarılı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Karadağ ile bir araya geldi. Ziyaret esnasında öğrencilere öğretmenler ve aileleri eşlik etti. Öğrenci ve öğretmenleri başarılarından dolayı tebrik eden Kaymakam Sarılı, öğrencilerle başarı seviyeleri ve bundan sonrası dikkat etmeleri gereken konular üzerinde sohbet etti. Kaymakam Sarılı, “Çocuklarımızın bu başarısı öğrenci, öğretmen ve veli birlikteliğinden gelen bir başarıdır. Bu sınavda başarılı olmanız sizler için sonu gelmeyecek bir başarı yolculuğunun ilk adımları olmasını temenni ediyorum ve bu başarınızın ilerde de artarak devam edeceğine olan güvenim tamdır. İlerde elde edeceğiniz başarılar ülkemizin daha müreffeh seviyelere taşınmasına katkı sağlayacaktır. Bizler bu başarınızın devamı için her zaman olduğu gibi elimizden gelenin en iyisini sizlere sunmaya gayret edeceğiz” dedi.
Toplantıda öğrencilere bilgiler aktaran Karadağ, "Yalova`nın güzel okullarına yerleşmeniz bizim için gurur verici bir tablo. Ancak bu kazandığınız okullar hayatınızın ilk basamağı. Çok daha zorlu bir süreç sizi bekliyor. Bu özveriniz devam ederse hepinizi çok iyi yerlerde göreceğiz. İleride güzel görevler alıp bu vatana ve millete hizmet edeceğinizi düşünüyorum. Her şeyden önemlisi birliğimizin, beraberliğimizin ve ülkemizin geleceğidir. Ülkemizin sağlam ellerde, güven duyduğumuz nesillerin idaresinde olması bizim için çok önemlidir" şeklinde konuştu.
Çınarcık  İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Karadağ ise yaptığı konuşmada;  59 okulun bulunduğu Yalova`da, Çınarcık Ortaokulu 9. sırada olmayı başardığını belirterek ", Firuzan Kınal Ortaokulu 16, Hüdaverdi Aydın Ortaokulu 17, Gülkent Ortaokulu ise 18. sıraya yükselerek çok büyük bir çıkış yakaladılar. Burada emeği geçen bütün öğretmen ve velilerimizi kutluyorum." dedi
Editör: TE Bilişim