Yalova Üniversitesini tercih edecek öğrencilere, tercih süresi boyunca, yardımcı olmak üzere fakülte ve meslek yüksekokullarında tanıtım masaları oluşturuldu.
Yalova Üniversitesini tercih etmek isteyen öğrenciler fakülte ve meslek yüksekokullarında tanıtım sorumlusu olarak belirlenmiş personellerden bölümler ile ilgili detaylı bilgileri alabiliyor. Yalova Üniversitesi'nin başlatmış olduğu bu uygulama sayesinde, tercih etmek istediği bölümü tanımak ve gelecekteki mesleğine dair bilgi edinmek isteyen öğrencilere gerekli bilgilendirme sağlanıyor.
Üniversite içi tanıtım masalarına ek olarak, üniversiteyi tercih etmek isteyen aday öğrencilere Yalova Üniversitesi'nin bölüm ve programları ile beslenme, barınma, sportif, sosyal ve kültürel faaliyetler ile Yurt imkanları konusunda, Yalova-IDO önünde açılacak stand da 24-26 Temmuz 2017 tarihleri arasında (Pazartesi,Salı,Çarşamba) üniversite tarafından görevlendirilen akademik ve idari personellerimiz gerekli bilgileri verecek.
Yalova Üniversitesi tercih standı öğrenci adaylarından da ciddi ilgi görüyor. Stant sayesinde fikirlerini netleştiren öğrenciler, daha kolay ve isabetli tercihler yaparak eğitim hayatlarına yön verme imkanı buluyorlar.

 

Editör: TE Bilişim