Yalova’da gayrimenkul piyasasında işlerin durma noktasına geldiğini belirten Yalova Emlak Komisyoncuları Derneği Başkanı Hayrettin Yılmaz, “Piyasadaki durgunluk yatırım yapmak isteyenler için fırsata dönüştürülebilir” dedi.
Yalova’da emlak piyasasının en hareketli olması gereken dönemde nerede ise emlakçıların hiç iş yapamaz duruma geldiklerini belirten Yılmaz, bu durumun siyasi tablonun ekonomi hayatına yansıması olduğunu söyledi. Yılmaz, “Gün boyu nerede ise telefonlarımız çalmaz oldu. İşlerimiz durma noktasına geldi. Yalova’da emlak piyasasında yaprak kıpırdamıyor. Yatırımcı ve müşteriler, belirsizlikten dolayı yatırım yapmaktan kaçınıyor” diye konuştu.
Doların  hızlı yükselişi ile birlikte Türk Lirası karşısında en yüksek değerine ulaştığını belirten Dernek Başkanı Yılmaz, “Yatırımcı  dolardaki parasını bozdurup gayrimenkule yatırım yapabilir. Sonuçta dolardaki yükseliş bir yerde duracak. Yatırımcının ve yatırım imkanı olan vatandaşın bu konuda piyasadaki durgunluğu iyi değerlendirerek gayrimenkule yatırım yapmasını tavsiye ediyoruz. Piyasanın durgun olduğu dönem yatırım için iyi bir fırsata dönüştürülebilir” diye konuştu.
Editör: TE Bilişim