yalovaspor-kadin-futbol-takim-son-sira-zirve-eskisehir (4)Eskişehir gibi Bursa Soğanlıspor, Kocaeli Gölcük İdmanocağı Kadın Futbol Spor ve Bursa Ufukspor’da sezona 3 puanla başlayan takımları olurken, Yeşil Kırmızılı ekibimizle birlikte Karşıyaka Koleji Spor, Karamürsel Belediyespor ve Eskişehir Öncü Spor ve Gençlik takımları da ilk haftayı puansız kapattı.

Grubun ikinci hafta müsabakaları ise 27 Ocak 2024 tarihleri arasında oynanacak.

yalovaspor-kadin-futbol-takim-son-sira-zirve-eskisehir (5)Birinci haftanın açılış maçında Yalovaspor Amatör Saha-2’de Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor’u konuk etti. Mücadeleyi konuk ekip Sıla Uyar, Elvannur Yarım, Zehra Okur, Esma Nur Çelik ve Yağmur Özbay’ın golleriyle 5-0 kazandı.

2. Amatör Küme’de Çekişme Kızışıyor 2. Amatör Küme’de Çekişme Kızışıyor

Kocaeli derbisinde Karamürsel Belediyespor ile Gölcük İdmanocağı Kadın Futbol Spor kozlarını paylaştı. Mücadeleden konuk ekip 3-1’lik galibiyetle ayrıldı.

Eskişehir Öncü Spor ve Gençlik takımı evinde Bursa Soğanlıspor’u ağırlarken rakibine Semanur Öztosun, Hilal Korkmaz, Buse Nur İnce ve Ayşegül Karaca’nın golleri sonrasında 4-1 mağlup oldu. Ev sahibi ekibin tek sayısına Damlanur Uslu imzasını attı. Bursa Vatanspor sahasında oynanan mücadelede Ufukspor rakibi Karşıyaka Koleji Spor’u Ruken Solmaz(2) ve Huriye Bala 3-2 devirdi. Konuk takımın sayılarına Gülbahar Çiftçi kaydetti.

yalovaspor-kadin-futbol-takim-son-sira-zirve-eskisehir (6)

Editör: Arda Yavuz