Yalova amatörünün iki sevilen futbolcusu çocukluk arkadaşı Mert Arpaç ve Bünyamin Kıralı, çocuk hayalleri olan ticarete atıldılar. Adıyaman Çiğköfte’yi Yalovalılarla buluşturan iki sevilen simanın dükkanlarının açılışını Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral gerçekleştirdi. Mert ve Bünyamin’in ilk müşterileri arasında Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Yalova Spastik Engelliler Derneği Başkanı Murat Arslanhan, Yalova Kent Konseyi Başkanı Mustafa Kandemir’in yanı sıra spor ve siyaset dünyasından isimler yer aldı.

Gün içerisinde 13:00 ile 01:00 arasında hizmet verecek olan Adıyaman Çiğköfte Yeri Süleymanbey Mahallesi İstanbul Caddesi No:135/A’nın yanı sıra Online sipariş hattı Yemeksepeti, Getir ve Trendyol’dan da ulaşılabiliniyor.

“Mahallemize yeni bir tat getirmek istedik”

Elif Soyöz Güzellik ve Yaşam Merkezi Açıldı Elif Soyöz Güzellik ve Yaşam Merkezi Açıldı

Adıyaman Çiğköfte Yeri ortaklarından Mert Arpaç, “Yalova’da ki ilk şubemizi açtık. İlklerin her zaman daha iyi bir başlangıç olacağını düşünürüm. Amacımızda ürünlerimizi tanıtmak. Çiğköftelerimiz Adıyaman’da özel bir şekilde hazırlanıyor ve bize kargolanıyor. Hatta Adıyaman’a gidip yerinde incelemelerde de bulunduk. Her şeye birebir şahit olduk. Hijyenik bir ortamda çalışmaların yürüdüğünü gördük. Sonra arkadaşımla karar verdik ve burayı açtık. Doğma büyüme Yalovalıyım. Çok fazla esnaf tanıyorum. Eskiden de esnafların yanında çalıştım. Neden olmasın? dedik. Çevremiz var, bizi sevenlerimiz var. Onların gelmesi yeterli bizim için. Çok kazanmak istesek başka bir yerde de dükkan açabilirdik ama kendi mahallemize açtık. Buraya açmamızdaki amacımız ise mahallemize yeni bir isim kazandırmak ve yeni bir tat vermek. Dükkanımıza da ilgi gösteriyorlar. İnşallah devamı gelir. Müşterilerimiz eve siparişte verebiliyor. Hem kendi kuryemiz hem de Yemeksepeti’nde şu an varız. Getir ve Trendyol’da da yakında hizmet vermeye başlayacağız. Ayrıca eve sipariş veren müşterilerimize çiğköftenin yanı sıra küçük ikramlıklarda da bulunuyoruz. Tüm Yalovalıları 13:00 gece 01.00’de eşsiz lezzetlerimizi tatmaya bekliyoruz” diye konuştu.

yalova-cigkofte-isletme-acilis-belediye-baskan-kent-konsey-altinova (4)yalova-cigkofte-isletme-acilis-belediye-baskan-kent-konsey-altinova (2)yalova-cigkofte-isletme-acilis-belediye-baskan-kent-konsey-altinova (1)

Editör: Arda Yavuz