Subaşı Belediyesi’nin "Genç Vizyon Modeli"  Türkiye genelinde en iyi gençlik projesi seçildi. Proje Ak Parti tarafından düzenlenen "Gençlik ve Belediye” temalı yarışmada belde belediyesi kategorisinde birincilik ödülü aldı. 
5’incisi düzenlenen Ak Parti Yerel Yönetimler Sempozyumu’nda Gençlik ve Belediye temalı yarışmaya, "Genç Vizyon Modeli"  projesi ile katılan Subaşı Belediyesi belde belediyeleri kategorisinde büyük bir başarıya imza atarak birinci oldu. Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ödülünü Ankara'da gerçekleştirilen sempozyum bünyesindeki törenle Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun elinden aldı. 
Ödül töreninde konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu ödül alan belediyeleri tebrik ettiğini belirterek”17 kişilik jüri titiz bir şekilde çalıştı. Tüm projeleri uzun süre değerlendirdik. Ak Partili başkanlar ne zaman bir araya gelseler gelecek perspektifi de ele alınıyor. Bizden başka Türkiye’yi kucaklayan bir parti yok. 2002 yılında bütçeden yerel yönetimlere ayrılan pay 4 milyar 700 milyon liraydı. Geçen yıl, 46 milyar 400 milyon lira oldu. Bu da Ak Parti farkıdır” dedi.  Başbakan Davutoğlu Subaşı'nın, Türkiye’nin nereden nereye geldiğini gösteren önemli bir beldesi olduğunu da dile getirdiği konuşmasında Volkan Yılmaz'ın beldede yaptığı çalışmalardan da övgüyle söz etti. 
Subaşı Belediyesi’nin "Genç Vizyon Modeli",  İlkokul çağında Bilgievleri ile başlayıp kapalı oyun alanları, Spor Okulları, Fitness Salonu, Güreş ve Spor öğrencilerini kapsayan bir proje olarak ödüle layık görüldü. 
Editör: TE Bilişim