Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Yalova’daki AK Partili belediyelere ziyaret gerçekleştirerek belediye başkanları ile birlikte istişarelerde bulundu. Çiftlikköy’ün modern bir ilçe ve marka şehir olması yolunda emin adımlarla ilerleyen Başkan Silpagar, Armutlu, Teşvkiye, Termal ve Kadıköy belediye başkanları ile fikir alışverişinde bulundu.  
‘Armutlu farkını ortaya koyuyor’..
Başkan Silpagar’ın ilk durağı Armutlu Belediyesi oldu. Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan’ı makamında ziyaret eden Başkan Silpagar, Yalova’nın en uzak ilçesi olan Armutlu’da gerçekleştirilen hizmet ve projeleri başarılı bulduğunu, her konuda AK belediyeciliğin Armutlu’da farkını ortaya koyduğunu ifade etti. Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan ise Başkan Silpagar’ın bu ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür etti. Yapılan görüşmelerin ardından Başkan Silpagar, Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan’a, Çiftlikköy Belediyesi’nin logosunu içerek çini tabak hediye etti. 
‘Teşvikiye doğal güzellikleri ile gelişime açık’..
Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ın bir sonraki adresi ise Teşvikiye Belediyesi oldu. Teşvikiye Belediye Başkanı Ahmet Meydan’ı makamında ziyaret eden Başkan Silpagar, Teşvikiye beldesinin doğal güzellikleriyle ilimizin gelişmeye açık, turizm potansiyeli en yüksek noktalarından biri olduğunu söyleyerek Başkan Meydan’ı hizmetlerinden ötürü tebrik etti. Teşvikiye Belediye Başkanı Ahmet Meydan ise Başkan Silpagar’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Başkan Meydan, Çiftlikköy’ün AK belediyecilikle tanıştığı günden itibaren, Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ın da üstün hizmet anlayışı ile Yalova’nın en güzel ve modern ilçesi haline geldiğini ifade etti. 
‘Termal çıtayı her geçen gün yükseltiyor’..
Belediye başkanları ziyaretlerini Termal Belediye Başkanı İsmail Atik’i ziyaret ederek sürdüren Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, yıllardır Yalova’nın turizme açılan penceresi olan Termal Beldesi’nin, Belediye Başkanı İsmail Atik ile birlikte çıtasını her geçen gün yükselttiğini dile getirdi. Başkan Atik ise AK belediyeciliğin hizmet, proje ve vatandaş odaklı olduğuna dikkat çekerek, Başkan Silpagar’ın kısa süre içerisinde Çiftlikköy’e ciddi yatırımlar yaptığını ve takdir topladığını belirtti. 
‘Kadıköy dikkat çekiyor’..
Başkan Silpagar’ın ziyaretlerinin son durağı Kadıköy Belediyesi oldu. Gerçekleştirdiği hizmetlerle beldeye katkı sağlayan Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin’in çalışmalarını başarılı bulduğunu ifade eden Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, “Bulunduğu güzergâhtan ötürü önem kazanan Kadıköy beldemiz kendine has yapısı ve modernleşmeye dönük yüzü ile son dönemde dikkat çekiyor. Belediye Başkanı Mehmet Şahin ise Kadıköy’de belediyeciği layığı ile gerçekleştirmeye devam ediyor.” dedi. Başkan Şahin ise Silpagar’a bu ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “Çiftlikköy Ali Murat Silpagar ile birlikte hizmete kavuştu. Kendisi AK Parti belediyeciliğini gerçekleştirdiği projelerle en güzel şekilde yansıtıyor” şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilişim