İstanbul Caddesi’ndeki Beko El-Pa Mağazası’nda düzenlenen işadamı Salim Dönmez’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen törende; CHP Yalova milletvekili Muharrem İnce, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Beko Marmara Bölge yöneticisi Levent İncecik, Yalova Belediyesi Sosyal Hizmetler Sorumlusu Serap Şenocak, Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Mutlu ve anneler hazır bulundu.

CHP Yalova milletvekili İnce ve Belediye Başkanı Salman, Yılın Annesi seçilen Makbule Kayaalp’i tebrik etti. Törende günün anlamına ilişkin bir konuşma yapan Salim  Dönmez, Yılın Annesi seçimini geleneksel hale getirdiklerini belirterek, “Beko’nun sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde gerçekleştirdiği Yılın Annesi seçimini bu yıl da mağazamızda gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yılın annesi seçilen Makbule Kayaalp’i tebrik ediyor, çocuklarıyla ve gelecekte  torunlarıyla, uzun ve mutlu bir yaşam diliyorum” dedi.

Törende yılın annesi seçilen Makbule Kayaalp’e ‘Yılın Annesi’ belgesi CHP Yalova  Milletvekili Muharrem İnce tarafından takdim edilirken, Başkan Salman da kendisini takdim ettiği çiçekle tebrik etti. Ardından Beko Yılın Annesi  pasta kesimi konukların katılımıyla  gerçekleştirildi. Yılın annesi Kayaalp’e  Beko El-Pa Ticaret tarafından otomatik çamaşır makinesi, elektrik süpürgesi, buharlı ütü, fırın,  mutfak robotu ve saç kurutma makinesinden oluşan set hediye edildi.

Yılın Annesi nasıl seçildi?

2004 yılından beri Beko’nun üstlendiği Türkiye’nin 34 ildeki bayileri aracılığı ile gerçekleştirdiği Yılın Annesi organizasyonu için adaylar bulundukları ildeki Beko bayiine giderek bir anket formu doldurdular ya da tanıdıkları tarafından aday gösterildiler. Beko bayilerinden toplanan anket formları illerdeki kadın dernekleri, vali, belediye başkanı, emniyet müdürü gibi üst düzey yetkililer ile Beko bayi ve yöneticilerinden oluşan Yılın Annesi değerlendirme kurulu tarafından değerlendirildi ve her il için Yılın Annesi belirlendi.

Editör: TE Bilişim