Termal Belediye Başkanı İsmail Atik, 2017 yılının Termal İlçesi için bir dönüm noktası olacağını belirterek amaçlarının Termal İlçesinde 2017 yılında 20 Bin yatak kapasitesine ulaşmak olduğunu söyledi.
Termal Belediye Başkanı İsmail Atik, hayata geçirdikleri yeni yatırımlarla kaplıca turizminde artan bir potansiyele sahip olduklarını söyledi. Amaçlarının Termal ilçesinde Dört mevsim turizmin yaşandığı  bir yerleşim yeri olmak olduğunu bunu da yapılan yatırımlar ve çalışmalar sonrasında başardıklarını belirten Termal Belediye Başkanı İsmail Atik,  2017 yılının Termal İlçesi için bir dönüm noktası olacağını söyledi. Termal kaplıcaları ve Termal ilçesinin tanıtımını sağlamak için bir dizi çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Atik, "Termal ilçesinde yatak kapasite sayısını son bir yıl içinde iki kat arttırdık 2017 yılında ise Termal’de 20 Bin yatak kapasitesine ulaşmak” dedi
Termal'de turizmin sadece yaz sezonu değil, 4 mevsim t giderek ivme kazandığını vurgulayan Atik Termal’in doğal güzelliklerini öne çıkartmaya çalıştıklarını söyledi. Atik  Osmangazi Köprüsü'nün yapılmasıyla Termal ilçesindeki yoğunluğunda önemli oranda arttığını vurgulayarak, "Buraya gelenler Yalova Termal’i huzurlu bir şekilde yaşayabilecekleri bir yer olduğu için tercih ediyor. Köprü, Yalova'yı İstanbul'un ikinci ana yakası yapıyor. Bunu da rakamlarla, gayrimenkuldeki hareketle görüyoruz. Yalova'da burada çok artı imkanları görüyor" diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim