İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel 2015 yılı içerisinde yapılan 60 kilometre sıcak asfalt çalışmasının 2016 yılında yapılacak olan 30 kilometre sıcak asfalt çalışması ile devam edeceğini söyledi. 
İl Özel İdaresi tarafından Yalova'nın köylerinde gerçekleştirilen 60 kilometrelik sıcak asfalt çalışmasına 2016 yılında da devam edilecek. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel, "7 Haziran seçimleri öncesi gittiğimiz köylere hep yol sözü verdik. Devletin imkanları halkın menfaatine sunmak içindir. KÖYDES projesi kapsamında, yol su ve kanalizasyon hizmetlerini gerçekleştirdik. Köylerimize 30 kilometre daha sıcak asfalt çalışması yapacağız. Yol hizmetlerine devam ediyoruz. Satı kaplama dediğimiz yolları artık yapmadık. Sıcak asfalt çalışması yaparak, 5-10 yıl deforme olmayacak yollar yaptık. Köylülerimiz artık yolumuz bozuldu gibi şeyler söylemeyecekler. En iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bütün köylerimizin sıcak asfalta kavuşması bir-iki yıl sürecek ama uzun süre sıkıntı yaşanmayacak” açıklamasında bulundu.
Öte yandan Çiftlikköy’de ışıkların bulunduğu yerde üst geçit yapılacağını ifade eden Demirel, daha sonra şunları söyledi: “Köprülü kavşak, Kasım ayının ortalarından itibaren hizmete girmiş olacak.  Köprülü kavşak inşaatı bittikten sonra Çiftlikköy’deki ışıklarda yine bir üst geçit projesi gerçekleştireceğiz. İzmit istikametinden gelen bir sürücü ışıklara takılmadan, Bursa istikametine gidebilecek. Bu da dörtyoldaki karışıklığın giderilmesi,ne vesile olacak.”
Editör: TE Bilişim