Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Yalova Üniversitesi’ne bağlı olarak kurulacağı belirtilen  Altınova Meslek Yüksekokulu’nun mevcut Üniversite Rektörü ile ilerlemesinin mümkün olmadığını söyledi.
Altınova Meslek Yüksekokulu ile ilgili gelişmelere ilişkin değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Dr.Metin Oral, “Sayın Rektörümüz bu zihniyetle devam ettiği sürece Altınova’da bir yüksekokul, Yalova Üniversitesi’nin bir yüksek okulunun olması mümkün değil. Altınova Meslek Yüksekokulu’nda bu rektörle bir ilerleme olması mümkün olmadığı gibi,  Yalova Üniversitesi’nde de mümkün değil” diye konuştu.
Altınova Meslek Yüksekokulu için şimdiye kadar yüz bin Lira harcandığını müdür bile atandığını ancak Rektör Eruslu’nun bu aşamaya gelindikten sonra ‘yönetmelik değişti,yapamıyoruz’ şeklinde konuştuğunu belirten Belediye Başkanı Oral, “İsterseniz gidin bakın buraya, tabelası var, yüz bin Lira para harcadı, restorasyon yapıldı. Sonra ‘yönetmelik değişti buraya yapamıyoruz’ dedi. Tabelası dikildi, şimdi imam hatip oldu. Bize denilseydi biz yer de verirdik orayı da yapardık. Yavuz hırsız meselesi, onun derdi başka. Tabela diktiler buraya, tabelayı bırakın, müdür atadılar, işte Altınova Meslek Yüksekokulu Müdürü diye, bakın benim telefonumda kaydı bile var. Çivi çaktılar, para harcadılar, okulu hazır hale getirdiler. Ama sonra bir de baktık ki yönetmelik değişti diyor. Allah razı olsun İmam Hatip’le Anadolu Lisesi yararlandı o işe yaradı hiç olmazsa” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim