Yalova Cumhuriyet Meydanı’nda yer alacak olan Ramazan Şehri’nin organizasyon protokolünü Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Mutlu ile Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Cem Saraç birlikte imzaladılar.

Ramazan ayına özel olarak düzenlenen etkinlikler geçtiğimiz sene Yalova’nın 13 mahallesinde Yalova Belediyesi tarafından düzenlenmişti. Bu sene yapılan çalışmalar neticesinde Ramazan Şehri’nin Cumhuriyet Meydanı’na kurulması kararlaştırıldı.

Yerel Sanatçılar Sahne Alacak

Kamu harcamalarında tasarrufa her fırsatta dikkat çeken ve belediyenin parasını harcarken cebinden harcıyormuş gibi tasarruflu ve planlı harcamak gerektiğini dile getiren Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Ramazan Şehri’nde her gün etkinlik yapılacağını ve gerçekleştirilecek 10 konserde Yalova’nın yerel sanatçılarının sahne alacağını açıkladı.

41 dükkanın bulunacağı Ramazan Şehri Cumhuriyet Meydanı’na kurulacak. 15 Haziran-20 Temmuz 2015 tarihleri arasında toplamda 36 gün açık kalacak. Yalova Belediyesi, Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler Kurulu tarafından organizasyonu planlanan Ramazan Şehri’ndeki dükkanların kirası konumuna göre 3.000 ile 4.000 TL değişirken, dükkan kiralamak isteyen esnaflar Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odası’ndan işlemlerini gerçekleştirecek.

Editör: TE Bilişim