Taşköprü Belediyesi kardeş şehirleri Bulgaristan'ın Ruen kentinden gelen heyeti konuk etti. Heyet Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ı da ziyaret etti.
Bulgaristan'ın Ruen Kentinden gelen heyet, Taşköprü Belediye Başkanı Nedret Gülen tarafından ağırlandı. Beldeyi gezen konuk heyet, ardından Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'la buluştular. İftar sonrasında Ramazan Şehri'nde Ruen'den gelen heyeti karşılayan Vefa ve Dilek Salman çifti, burada uzun uzun sohbet ettiler. Bulgaristan ve Yalova arasında güçlü bağların olduğuna dikkat çeken Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, "Yalova'da çok sayıda göçmen vatandaşımız yaşıyor. Bu da güçlü kültürel bağların oluşmasını sağlıyor. Soydaşlarımızla Yalova olarak ilişiklerimizi ve bağlarımızı hiç kopartmıyoruz. Bundan sonra da güçlenerek devam edecek" dedi.
Kapadokya'yı gezecekler
Taşköprü Belediyesi, konuklarına Türkiye'nin en önemli turistik noktalarından birisi olan Kapadokya'yı görme imkanı da sundu. Bulgaristan'ın Ruen kentinden gelen heyeti 2 günlük Kapadokya ziyaretine gönderen Taşköprü Belediye Başkanı Nedret Gülen öncesinde makamında heyetle bir kez daha bir araya geldi. Ruen'in kendileri açısından ayrı bir önemi olduğuna vurgu yapan Gülen, ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getirdi. 

Editör: TE Bilişim