Kış aylarında yapılan tuzlama ve yoğun kar yağışının etkisiyle bozulan ve köye girenleri ilk karşılayan bölge, döşenen yaklaşık 2000 m2'lik parke taşla pırıl pırıl bir görüntüye kavuştu.

İl Özel İdaresi ve Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin destekleriyle yapılan ve mahalle sakinlerinin de memnuniyetlerini açıkça belirttiği çalışma yaklaşık 35 bin TL'ye mal oldu. Mahelle sakinleri yapılan bu hizmetten ötürü emeği geçen herkese teşekkür ettiğini ifade ederek, özellikle yaklaşan yaz öncesi caddenin daha şık ve daha temiz olacağını bu nedenle de bütün cadde sakinlerini fazlasıyla mutlu ettiğini belirttiler.

"KARATAŞ : "Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" 

Muhtar M.Osman KARATAŞ da başta Yalova valiliği ve İl Özel İdaresi olmak üzere İl Genel Meclisi Başkanı Ali Rıza Alkış ve İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Gökmenoğlu'na teşekkürlerini sundu. 

Alkış ve Gökmenoğlu Çalışmaları Denetledi 

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen İl Genel Meclisi Başkanı Ali Rıza Alkış ve İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Gökmenoğlu yolları yapmanın yanında köylüler tarafından korunmasının da önemli olduğuna dikkat çekerek "Hizmetleri biz getiriyoruz, sahipleri ve bekçileri de vatandaşlarımızdır" dediler. Mehmet GÖKMENOĞLU Sugören yollarının büyük bir kısmının parke taşlarla kaplanarak tertemiz bir görüntüye kavuştuğunu ifade ederek değerlendirmelere göre önümüzdeki günlerde kalan kısımların da parke ile kaplanabileceğini dile getirdi.

Editör: TE Bilişim