Yalova Valiliği bugün Şehirlerarası Otobüs Terminali ile Süpürgelik mevkii arasında kalan bölümde ağaçlandırma çalışması gerçekleştirecek. Saat 13:30'da Yalova Valisi Esengül Civelek tarafından bir fidanın toprakla buluşturulması ile başlayacak ağaçlandırma çalışmasına TEMA Vakfından da destek geldi. Bu çalışmayı yararlı bulduklarını ve desteklediklerini belirten Tezcan “Orman İşletme Müdürlüğü tarafından  planlanan Bursa yolu Yalova Otobüs Terminali ile Süpürgelik mevkii arasında uygulanacağı duyurulan karayolu ağaçlandırma çalışmasını çok yerinde bir çalışma olarak görüyor ve destekliyoruz. Çalışmayı Yalova’nın yeşil kimliğine uygun bir çalışma olarak görüyoruz ve bu çalışma için Yalova Valiliğine ve Yalova Orman İşletme Müdürlüğü’ne teşekkür ediyoruz” dedi.

Yalova’daki doğa gönüllülerine de etkinliğe katılma çağrısı yapan TEMA Yalova Temsilcisi Faruk Tezcan, "Değerli Yalovalı doğa dostu hemşehrilerim ve Değerli Yalovalı Tema Gönüllüsü Dostlar

Yalova Orman İşletme Müdürlüğü tarafından programlanan Karayolu Ağaçlandırılması etkinliğine katılıyoruz.Yalovamıza gelenleri ve gidenleri yemyeşil bir yol ile karşılamak ve uğurlamak için etkinliğin yapılacağı güzergah bizim için çok önemlidir.Yalovalı doğa dostlarının bu etkinliğe duyarlı davranacaklarını ümit ediyorum" diye konuştu. 
Editör: TE Bilişim