Termalli bayanlar, Yalova 8 Mart Kadın Dayanışma ve Destekleme Derneği tarafından düzenlenecek tiyatro oyununun tanıtım yemeğine katıldılar.
Yalova 8 Mart Kadın Dayanışma ve Destekleme Derneği üyelerinin rol alacağı ve madde bağımlılığının engellenmesine yönelik bir sosyal sorumluluk projesi olan, "Sessiz Çığlık" adlı tiyatro oyunu Petula'da gerçekleşen kahvaltı ile tanıtıldı. Projeye Termal Belediye Başkanı İsmail Atik'in eşi Kıymet Atik, Termal Belediyesi Meclisi Üyesi ve belediye başkan vekil Burçin Güçlü, Termal Belediyesi Özel Kalem Müdürü Eda Aksoy, Termal Turizm Derneği Başkanı Yasemin Atik, Termal Yardımseverler Derneği Başkanı Banu Günay, Belediye Meclis üyesi eşi Neslihan Öz, AK Parti İlçe yöneticilerinden Burcu Gevinç ve Termal İlkokulu Okul Aile Birliği üyesi Seher An da destek verdi. Termalli bayanları Yalova 8 Mart Kadın Dayanışma ve Destekleme Derneği Başkanı Mehtap Ensarioğlu ile dernek üyeleri Gökşen Tutuk ve Şule Bilgili karşıladı. Çalışmalar hakkında bilgiler veren Ensarioğlu projeye sağladıkları destekten dolayı Termalli bayanlara teşekkür etti. Termalli bayanlar adına konuşan Termal Belediyesi Meclisi Üyesi ve belediye başkan vekil Burçin Güçlü ise, "Gençlerimizin madde bağımlılığından korunmasını çok önemsiyoruz. Bu yönde yapılan her çalışmaya ve projeye bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da destek vermeyi sürdüreceğiz. Bu tiyatro oyunu da önemli bir sosyal sorumluluk projesi bizler de duyarlı davranışlarından dolayı Yalova 8 Mart Kadın Dayanışma ve Destekleme Derneği Başkanı ve yönetim kurulu üyelerini yürekten kutluyoruz" dedi.
Madde bağımlılığının konu edildiği "Sessiz Çığlık" adlı tiyatro oyununda dernek üyeleri BKM oyuncuları ile birlikte rol alacaklar. Oyun 04 Ocak 2018 Perşembe günü RDKM'de sahnelenecek.

Editör: TE Bilişim