Yalova Milli Eğitim Müdür Vekili Ali Tosun, Yalova Cumhuriyet Başsavcısı Yıldırım Özgür'ü makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.
Yalova Cumhuriyet Başsavcısı Yıldırım Özgür, Yalova Milli Eğitim Müdür Vekili Ali Tosun'u makamında ağırladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başsavcı Özgür, "Yalova eğitim kalitesinin yüksek olduğu önemli illerimizin başında geliyor" dedi. Yalova Milli Eğitim Müdürü Vekili Ali Tosun ise, "Yalova'da 2016/2017 eğitim ve öğretim yılını başarıyla tamamlıyoruz. Yıl boyunca yapılan sınavlarda da Yalova güzel başarılar elde etti. Son olarak gerçekleşen TEOG sınavında da resmi sonuçlar açıklanmasa bile başarılı bir sonuç çıkacağı belli oldu. Bunda en önemli etken ise eğitim camiamızın birlik ve beraberlik içerisinde öğrencilerimizin başarısına kenetlenmiş olmasıdır" dedi.
Ardından Yalova Cumhuriyet Başsavcısı Yıldırım Özgür ve Yalova Milli Eğitim Müdür Vekili Ali Tosun ilin durumu ve ülke gündemi ile ilgili görüş alışverişinde bulundular. Yalova Milli Eğitim Müdür Vekili Ali Tosun ziyaretin anısına Yalova Cumhuriyet Başsavcısı Yıldırım Özgür'e çini bir tabak hediye etti.

Editör: TE Bilişim