Yalova ve ilçelerde düzenlenen iftarlara katılan ve buralardaki yatırımlar ve süren çalışmaları da yerinde inceleyen AKP Yalova Milletvekili Temel Coşkun özellikle ulaşım alanında ciddi çalışmaların ortaya konduğunu söyledi. Yalova ile Armutlu ilçesini bir birine bağlayan yolu çok önemsediklerini vurgulayan Coşkun, "Armutlu ilçemizde ki çevre yolu çalışmasının tamamlanması ile Gemlik bağlantısından ilçe merkezine kadar önemli ulaşım talebini karşılamış olduk. Öte yandan Termal’de yapımı tamamlanan asfaltlama çalışmaları ile Termal ilçemizin de ulaşımında büyük bir rahatlama sağlandı. Çınarcık ilçemizde başlayan yol çalışmaları ve asfaltlama hizmetleri Esenköy beldemize kadar devam edecektir. Çınarcık ilçe halkımızın ve Çınarcık’ta yaşayan vatandaşlarımızın en iyi bir şekilde ulaşım imkânlarına kavuşması için tüm ekiplerimiz bütün imkânlarını seferber etmişlerdir.

Yalova-Çınarcık-Armutlu kara yolu çalışmalarında şantiye çalışmaları hızla devam etmektedir. Esenköy’de yapılacak olan tünel bağlantısı haricindeki diğer yol kısmı 2013 yılsonuna kadar bitirilecektir. Tünelin tamamlanması ile kara yolunun tamamı ulaşıma açılacak ve Yalova-Çınarcık-Armutlu kara yolu inşallah tamamlanmış olacaktır" dedi.
KÖYDES yatırımları hakkında da bilgi veren AKP Yalova Milletvekili Temel Coşkun, "KÖYDES projesi kapsamındaki yatırım ve destek çalışmaları ile köylerimizin su, altyapı ve yol çalışmaları ihtiyaçlar dâhilinde ve ihtiyaçların ötesinde ileriye yönelik kalıcı yatırımlar öncelikli olmak üzere devam etmektedir. Gölet, alt yapı ve sulama kaynakları projeleri hızla devam ediyoruz. İl genelinde büyük ölçüde eksikliklerimiz neredeyse tamamlandı. Küçük çaptaki gereksinimleri, sorunlarımızı da tespit edip çözümü için gerekli çalışmaları yapıyoruz" diye konuştu.

 

Editör: TE Bilişim