Bakan Işıkhan: Temmuz'da Asgari Ücret ve Emekli Maaşlarına Zam Yok! Bakan Işıkhan: Temmuz'da Asgari Ücret ve Emekli Maaşlarına Zam Yok!

Geçtiğimiz hafta boyunca Marmara Bölgesi’nde ve Yalova’da süren yoğun yağış ve fırtınanın yarattığı ağır bilanço gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Olumsuz hava koşulları nedeniyle Yalova’da üretim gerçekleştiren üreticilerin işletmeleri ciddi zarar gördü. Bu hasarları tespit etmek amacıyla Yalova İl ve İlçe İle İlçe Tarım ve Orman Müdürlükleri ekiplerini oluşturdu ve işletmelere yolladı. Ekipler sahaya indi ve oluşan hasarı tespit ederek kayıt altına aldı.

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

yalova-il-ilce-tarim-orman-mudurluk-firtina-yagis-hasar-ekip-hasar-tespit (7)yalova-il-ilce-tarim-orman-mudurluk-firtina-yagis-hasar-ekip-hasar-tespit (5)yalova-il-ilce-tarim-orman-mudurluk-firtina-yagis-hasar-ekip-hasar-tespit (4)yalova-il-ilce-tarim-orman-mudurluk-firtina-yagis-hasar-ekip-hasar-tespit (3)yalova-il-ilce-tarim-orman-mudurluk-firtina-yagis-hasar-ekip-hasar-tespit (2)yalova-il-ilce-tarim-orman-mudurluk-firtina-yagis-hasar-ekip-hasar-tespit (1)

Editör: Arda Yavuz