Fırtına Haberleri

Fırtına haberleri ve güncel Fırtına gelişmeleri, Fırtına ile ilgili tüm video, Fırtına fotoğrafları ve Fırtına haberleri Yalova Gazetesi sitemizde


YAŞAM

Yalova’nın Altınova ilçesindeki bir tersanede fırtına sebebiyle devrilen konteyner ile forklift arasında sıkışarak hayatını kaybeden başmühendis Özkan Kara’nın cenaze töreni,...

GÜNDEM

Marmara Denizi’nde etkili olan fırtına nedeniyle Yalova-Yenikapı feribotunda onlarca araç dalgaların vurması ve birbirlerine çarpması sonucu hasar aldı.

YAŞAM

Yalova Valiliği, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan verilere göre Cumartesi sabah saatlerinden Yalova’yı da etkisi altına alacak fırtınanın beklendiğini açıkladı.

ÇINARCIK

Geçtiğimiz sonbahar mevsiminde yaşanan fırtınalarına arından Esenköy’ün Liman bölgesinde meydana gelen tahribatın düzeltilmesi için çalışmalar başladı.

YAŞAM

İstanbul-Yalova arası sefer gerçekleştiren İDO feribotunda, yolculuk yapan vatandaşlar, İstanbul’da fırtınanın donduruculuğundan kaçıp Yalova’nın yumuşak havasında kendilerini buldular.

YAŞAM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Marmara, Ege ve Karadeniz Bölgesi için kuvvetli fırtına uyarısında bulundu.

GÜNDEM

Yalova’nın Esenköy beldesinde meydana gelen fırtına sebebiyle İstanbul’dan bir süredir yapılamayan TURYOL seferleri iskelede gerçekleştirilen çalışmalar sonucu yeniden başladı. 

ÇINARCIK

Çınarcık Belediyesi, Perşembe akşamından Cuma sabah saatlerine kadar Marmara Bölgesinde kuvvetli fırtına beklendiğini açıklayarak vatandaşları uyardı.

ÇINARCIK

Geçtiğimiz haftalarda Yalova’yı etkisine alan fırtına, Esenköy balıkçı barınaklarını yerle bir etmişti.

ULUSAL

Çanakkale Boğazı fırtına ve kar yağışının yanı sıra düşük görüş sebebiyle çift yönlü olarak transit gemi geçişlerine kapatıldı.  

YAŞAM

Yalova Valiliği, 9 Ocak Salı sabah 09:00’da başlayacak rüzgar ve şiddetli fırtına için Yalovalı vatandaşları önlem almaya davet etti.

ULUSAL

Sağanak ve fırtına alarmı verilen Antalya'da deniz sörfçülere kaldı. 3 metreyi aşan dev dalgalar arasında sörf yaptılar, yürekleri ağızlara getirdiler