Yalova, Çorlu ve İnegöl’de Doğalgaz Dağıtım Hizmeti Verecek Şirketler Belli Oldu Yalova, Çorlu ve İnegöl’de Doğalgaz Dağıtım Hizmeti Verecek Şirketler Belli Oldu

Yalova Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada; Proje çağrısı ile ilgili Engellilerin mesleki eğitim ve rehabilitasyonu, işe ve işyerine uyumlarının sağlanması ve engelliler ile eski hükümlülerin kendi işini kurmaları için hazırlanacak projelere destek verileceği belirtildi.

İŞKUR İnternet sitemizde yer alan Proje Başvuru Rehberlerine göre hazırlanacak projeler kamu ve sosyal tarafların temsilcilerinden oluşan Komisyon değerlendirmesi sonrasında desteklenecek.
 

Kendi işini kurmak isteyen engelliler proje başvurularını, 07 Haziran 2024 tarihi saat 23:59’a kadar e-Devlet üzerinden online olarak yapmaları gerekmektedir. İl Müdürlüğümüze elden veya posta yolu ile yapılacak proje başvuruları kabul edilmeyecek.

Engellilere yönelik çalışma yapan bütün sivil toplum kuruluşları, işyerleri, üniversiteler, belediyeler ve kamu kurumları projelerini hazırlayıp 07 Haziran 2024 tarihi mesai saati sona erene kadar İl Müdürlüğümüze elden veya posta yoluyla teslim edebilirler.

Ayrıca kendi işini kurmak isteyen eski hükümlülerin projelerini belirtilen tarihe kadar Adalet Bakanlığının ilgili birimleri aracılığı ile Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüklerimize iletmesi gereklidir.

https://www.iskur.gov.tr/duyurular/2024-2-donemine-iliskin-engelli-ve-eski-hukumlu-proje-basvurulari-basladi/

Detaylı bilgi için; 0 226 813 89 74/ Dâhili:166

Editör: Arda Yavuz