AKDFK77 Yönetim Kurulu Başkanı Adem Demirel, Kahramanmaraş merkezli büyük depremin ardından, gösterdikleri büyük gayret neticesinde, Türkiye Cumhuriyeti Üstün Fedakarlık Madalyası verildi. K77 Arama Kurtarma Derneği olarak yapılan açıklama şu ifadelere yer verildi, “Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkez üssü olmak üzere Türkiye'nin on bir ilini etkileyen asrın felaketinde onlarca ekip gibi AKDF Arama Kurtarma Dernekleri Federasyonu'na bağlı ekiplerimizde arama-kurtarma çalışmalarına katılmıştır.

 Federasyonumuz kurucu üyesi olan dernek K77,  Yalova Arama Kurtarma Derneği olarak bizler de afet bölgesinde arama kurtarma çalışmalarına katıldık, sahada çalışan ekiplere Cumhurbaşkanımız tarafından TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLET ÜSTÜN FEDEKARLIK MADALYASI verilmiştir.
Cumhurbaşkanlığı külliyesinde düzenlenen törene derneğimiz adına; Federasyonumuz ve K77 yönetim kurulu üyesi Federasyon eğitmenimiz ve ekip liderimiz Sn. Hüseyin UYGUN katılmıştır.
Bu onur ve gurur hepimizin.
Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah'tan rahmet yaralılara acil şifalar diler saygılar sunarız.

AKDF – K77
Yönetim Kurulu Başkanı
Adem Demirel”

Haber – Duygu SARAL

MADALYA TÖRENİ-3MADALYA TÖRENİ-1MADALYA TÖRENİ-2

Editör: Rümeysa Şahin