Yalova’da Suyumun Yolculuğu Projesi Tanıtıldı Yalova’da Suyumun Yolculuğu Projesi Tanıtıldı

KATFA-DER farklı konulara beğenerek farkındalık arttıran programlarına devam ediyor. Yapılan söyleşilerle halkın merak ettiği sorulara cevapları muhatabından yani birinci ağızdan aktarılmasını sağlıyor. Derneği son konuğu ise Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Yalova İl Müdürü Muhammed Edip Özyılmaz oldu.

Müdür Özyılmaz yapılan çalışmalar hakkında ayrıntılı bilgiler vererek merak edilen soruları cevaplandırdı. Vakfın marketinden, evde verilen hizmetlerden yapılan yardımlardan bahseden Müdür Özyılmaz özel hizmetlerden, sunduğu projelerden de bahsetti. Yalova'ya ait sorun çözme yöntemlerine değinerek nasıl yardım edildiğini, kimlere yardım edildiğini ve koşullarının neler olduğunu ayrıntısı ile anlattı ve 60 yaşını dolduran 5.300'ün altında kişi başı geliri olan herkesin uygun olan koşullarda yardımlardan faydalanabileceğini belirtti.

Yalova Katfa Der Farkindalik Sosyal Yardim Mudur Soylesi (4)“Ramazan ayı için fitre ve zekat vereceğiz”

Programda konuşma yapan KATFA-DER Başkanı Nurten Anıl Kalyoncu, günlük hayatta çok çeşitli sorularla karşı karşıya kaldıklarını, bu sorulara cevabın doğru kişiden olması gerektiğini belirtti. Başkan Anıl, “Bugün Vakıf çalışma ve faaliyetleri hakkında oldukça ayrıntılı bilgiye sahip olduk. Müdür Bey'in özellikle belirttiği bir şeye dikkat çekmek isterim ki bizler yapacağımız yardımlar konusunda bazı hatalar yapabiliyoruz. Herkesin ihtiyaçlarının farklı olduğunu bu ihtiyaçlarını da kendilerini istekleri doğrultusunda çözülmesi konusunda oldukça hassas olduklarını belirtti. Önümüzdeki hafta Ramazan ayına gireceğiz bizler de aldığımız karar doğrultusunda salonda bulunan herkesle birlikte ki burada yaklaşık 50'ye yakın insan var fitre ve zekatlarımızı vakfa verme kararını aldık. Onların en doğru şekilde uygun görülen kişilere ayrıntısına dikkat ederek ulaştırılacağına eminiz” dedi.

Yapılan ayrıntılı sunum, soru ve cevap sonunda Dernek Başkanı Kalyoncu, Müdür Özyılmaz'a teşekkür belgesi sundu.

Yalova Katfa Der Farkindalik Sosyal Yardim Mudur Soylesi (2)Yalova Katfa Der Farkindalik Sosyal Yardim Mudur Soylesi (1)

Editör: Arda Yavuz