Yalova İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğünce 07 Mart 2024 ile 13 Mart 2024 tarihleri arasında Yalova genelinde yapılan denetimlerde toplam 3 işletmede kumar oynandığı tespit edilerek işletme sahipleri hakkında adli işlem yapıldı. Kumar sırasında kullanılan 13.100 TL ve 100 Dolar para muhafaza altına alınarak mülkiyeti kamuya geçirildi ve kumar oynayan 14 şahsa toplam 89.950 TL idari para cezası kesildi.

Yalova Il Emniyet Mudurluk Ilce Kumar Isletme Idari Para Ceza Kapama (3)Altınova İlçe Emniyet Müdürlüğünce 11 Mart Pazartesi günü yapılan denetimlerde ise bir işletmede kumar oynandığı tespit edildi ve işletme sahibi hakkında adli işlem başlatıldı.  Kumar sırasında kullanılan 1.900 TL para muhafaza altına alınarak mülkiyeti kamuya geçirildi ve kumar oynayan 5 şahsa toplam 32.125 TL idari para cezası uygulandı.

Toplamda ise Yalova genelinde 7 Mart ile 13 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen denetimlerde 4 işletmede kumar oynandığı tespit edilerek işletme sahipleri hakkında adli işlem yapıldı.  Kumar sırasında kullanılan 15.000 TL ve 100 Amerikan Dolarının mülkiyeti kamuya geçirildi ve kumar oynadığı tespit edilen 19 şahsa da toplam 122.075 TL idari para cezası uygulandı.

Yalova Il Emniyet Mudurluk Ilce Kumar Isletme Idari Para Ceza Kapama (4)Yalova İl Emniyet Müdürlüğü konuya ilişkin gerçekleştirdiği açıklamada kumar oynatan işletmeler geçici süreyle kapatıldığını belirtirken, suç ve suçlularla mücadele kapsamında milletten aldıkları destekle çalışmalarını kararlılıkları sürdüreceklerini açıkladı.

Narkotik Köpek “Zeytin”den Kaçış Yok! Narkotik Köpek “Zeytin”den Kaçış Yok!

Editör: Arda Yavuz