B Grubunda Heyecan Fırtınası B Grubunda Heyecan Fırtınası

Yalova’da ise amatör futbolun ne zaman başlayacağı sorusuna Futbol İl Temsilcisi Gökhan Güngör, 15-16-17 ve 18 Aralıkta müsabakaların oynanmayacağını belirterek,” Müsabakaların önümüzdeki haftadan sonra oynanacak” dedi.

 Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Mehmet Büyükekşi, liglerin 19 Aralık Salı günü başlayacağını açıkladı. Süper Lig, 19 Aralık'ta 17. hafta maçlarıyla başlayacak.

Yalova’da ise bu hafta devam eden Süper Amatör, 1. Amatör, U-18, U-16, U-14 ve U-12 Şenlik Ligi müsabakaları oynanmayacak. İlimizde amatör futbol heyecanı bir sonraki haftadan itibaren devam edecek.

Bölgesel Amatör Lig 3. Gruptaki temsilcilerimiz Yeşilovaspor ve Altınova Belediyespor’un daha önce 17 Aralık 2023 Pazar günü oynayacakları açıklanan karşılaşmaları da ertelendi. İki temsilcimizde müsabakalarının ilk yarının bitmesinden sonraki hafta oynayacakları öğrenildi. Şampiyonluk adayımız Arifiye Kalaycıspor’u ağırlayacakken, Altınova Belediyespor’da Çanakkale’de Bigaspor’a konuk olacaktı.

yalova-turkiye-tff-futbol-hakem-saldiri-erteleme-baskan-aciklama (2)yalova-turkiye-tff-futbol-hakem-saldiri-erteleme-baskan-aciklama (1)

Editör: Arda Yavuz