Kurulduğu günden itibaren yenilikleri takip ederek güçlü birikimiyle başarılı projelere imza atan Akyol İnşaat, köklü geçmişiyle uzun yıllar başarıyla sürdürdüğü çalışma ve deneyimleriyle geleceğin yaşam alanlarını inşa etmeye devam ediyor. Akyol İnşaat bu kapsamda; altyapı ve çalışma alanları projelerinde kendisi için de yeni yatırımlar yapıp müşterilerine daha kaliteli ve ferah bir ortamda hizmet sağlayabilmek için yeni hizmet merkezini düzenlenen bir törenle açtı.

Gaziosmanpaşa Mahallesi Şehit Bihicarettin Caddesi No:61 Bursa-Yalova Karayolu üzerindeki yeni hizmet merkezinin açılış törenine Yalova Vali Yardımcısı Abdurrahman İnan, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, CHP İl Başkanı Ertan Şener, MHP İl Başkanı Hasan Topçular, Eski AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel ile çok sayıda davetli katıldı.

Kent adına Akyol İnşaat’a teşekkür etti

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman burada bir konuşma yaparak kent adına Akyol İnşaat’a teşekkür etti. Salman, “Burası geçmişte bir çiftlikti. Bir bataklıktı. Yalova yıllar içerisinde giderek gelişti ve büyüdü. Nüfusu hızla artan 3’üncü şehir oldu. İmarlaşmanın, kentleşmenin beraberinde getirdiği modernizasyon, çağdaşlaşma kentin estetiğine de yansıyor. Belediye başkanı olarak bu tür projeler beni de mutlu ediyor. Kentim adına onur ve gurur duydum. Yalova’nın katma değeri giderek yükseliyor. Bundan kazanımı da kent görüyor. Benim bu projede en önemsediğim şey; daire sayısını minimum tutup yeşil alan sayısını maksimum tutmalarıdır. Ben Akyol İnşaat’a bu anlamda kentim adına çok teşekkür ediyorum. Allah utandırmasın. Bir an önce kazasız belasız bitirmeyi nasip etsin” dedi.

“Yalova’mıza farklı bir değer katacak”

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak da bir konuşma yaptı. Öztabak, “Ülkemiz gelişip büyürken, daha müreffeh ülke haline gelirken elbette ki Yalova’mız da gelişiyor ve büyüyor. Çok da alışık olmadığımız bu tür güzel projeleri Yalova’mızda görmeye başladık. Akyol İnşaat’ın daha önceki güzel projelerini de biliyoruz. Bu proje de Yalova’mıza farklı bir değer katacak. Daha nice güzel projelere diyorum. Firma sahiplerine, Yalova’mıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

CHP İl Başkanı Ertan Şener ise, “Yalova, yatırım için önü açık, geleceği güzel görünen illerimizden birisi. Hep birlikte yerel yönetim ve önümüzdeki dönemde iktidar olduğumuzda Yalova’nın önündeki engelleri aşıp daha büyük yatırımların önünü açacağız. Bu yatırımın da hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

36 dönüm üzerinde 277 konut

Premium Loft Proje Mimarı Hayati Küçük de proje ile ilgili detaylı bilgiler aktardı. Küçük, “Tasarım sürecinde özellikle biz geniş bir aile olarak anne, baba, dedeler, anneanneler, babaanneleri düşüp hepsini ele almak istedik. Üç nesle de hitap edecek, yüzme havuzundan, ticari alanlarına, oyun alanları gibi birçok alanı düşünerek bir tasarım yaptık. 16 bloktan 36 dönümlük arazide 277 adet konuttan oluşan bir proje bu. Daha geliştirmekte olduğumuz başka projeler de olacak. Akyol markasının sadece Yalova’da değil ülke çapında da birçok güzel projeye imza atacağını düşünüyorum” diye konuştu.

“Hedefimiz sadece konut inşa etmek değil”

Burada bir konuşma yapan Akyol İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Akyol ise “Bugün açılışını yapmış olduğumuz satış ofisimizde aynı zamanda reaksiyon alanımızın siz değerli misafirlerimize ailecek ziyaret edebilecek bir alan olarak tasarladık. Burada ailelerimizin çocuklarıyla güzel vakit geçireceğini umuyoruz. Bir Yalovalı olarak konut sektöründe güzel Yalova’mızın hak ettiği değerleri katacak projeleri geliştirmek adına var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Hedefimiz sadece konut inşa etmek değil, özlemiş olduğumuz aile ve komşuluk ilişkilerinin ön planda olduğu yaşam alanlarını inşa etmek olacaktır. Uzun soluklu olarak çıktığımız bu yolda tüm ihtiyaçlar düşünülerek tasarlanan Premium Loft Projemizi beğeninize sunuyoruz” dedi.

Yapılan konuşmaların ve okunan duaların ardından yeni hizmet merkezinin açılış kurdelesi protokol mensuplarınca kesildi. Açılışın ardından Akyol İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Akyol, Premium Loft Projesi hakkında maket üzerinde protokol mensuplarına bilgiler verdi.

Editör: TE Bilişim