Çiftlikköy Belediyesi’nden Yabani Otlara Karşı Mücadele Çiftlikköy Belediyesi’nden Yabani Otlara Karşı Mücadele

Çiftlikköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Beşir’in Atatürk Anıtı’na çelenk sunumun ardından başlayan etkinliklere Çiftlikköy Kaymakamı Ömer Bilgin, Garnizon Komutanı Hv. Plt. Alb. Mert Uysal, Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele’nin yanı sıra ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmasında İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Beşir, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutluyor, dünya durdukça bu gibi milli bayramların nice yeni nesiller tarafından çok daha büyük coşkularla kutlanacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı. Ardından ilçedeki okullar arasında yapılan 23 Nisan temalı şiir okuma, resim, atletizm yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri Çiftlikköy Kaymakamı Ömer Bilgin, Garnizon Komutanı Hv. Plt. Alb. Mert Uysal ve Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele tarafından takdim edildi. Öğrencilerin birbirinden renkli folklor ve bayrak gösterilerini izleyiciler büyük coşkuyla izledi.

Yalova Ciftlikkoy Belediye Baskan 23 Nisan Kutlama Cocuk Bayram (6)Dünya üzerinde çocuklara armağan edilen tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve TBMM’nin açılışının 104. Yıldönümünün coşkusunu birlikte yaşadıklarını belirten Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, “23 Nisan’ı çocuklara armağan eden Büyük Önder Atatürk, bizlere bu bayramı milli egemenliğimizin tescil edildiği TBMM’nin kuruluş yıldönümünde, Cumhuriyetimizin ve geleceğimizin umudu olan çocuklarımızla birlikte kutlama imkanı vermiştir. Dünya üzerinde çocuklara armağan edilen tek bayram olan 23 Nisan’da dünyamızdaki tüm çocukların yarının mutlu geleceğinin mimarları olmaları dileğiyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun” dedi.

Yalova Ciftlikkoy Belediye Baskan 23 Nisan Kutlama Cocuk Bayram (5)Yalova Ciftlikkoy Belediye Baskan 23 Nisan Kutlama Cocuk Bayram (3)Yalova Ciftlikkoy Belediye Baskan 23 Nisan Kutlama Cocuk Bayram (2)Yalova Ciftlikkoy Belediye Baskan 23 Nisan Kutlama Cocuk Bayram (1)

Editör: Arda Yavuz