Ey Danışmanlık İnşaat İç Ve Dış Tic. Ltd. Şti Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Yolcu’nun yatırımları ile Termal ilçesi Gökçedere Mahallesinde hizmete giren 88 oda ve 235 yatak kapasiteli Elysium Thermal Hotel ve Spa ilçenin turizm potansiyeline katkı sağlıyor. Otelde 1000 metre karelik bay bayan ayrı termal havuzları ayrıca açık yüzme havuzu, 300 kişi kapasiteli ana restorant, 2 adet tam donanımlı toplantı salonu da yer alıyor.

Yatırımla ilgili bilgi veren Ey Danışmanlık İnşaat İç Ve Dış Tic. Ltd. Şti Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Yolcu, “Yurt içi  ve yurt  dışındaki çeşitli sektörlerdeki yatırımlarımızla faaliyet gösteren  firmamıza Ülkemizin Güzide şehirlerinden biri olan Yalova’mıza yatırım yapmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Bölgemizde Jeo termal kaplıca suyu dünyadaki tek madalyalı termal su olma özelliğini taşıması yanı sıra bir şifa kaynağıdır Kasım ayı içerisinde World Travel market Avrupa’nın en büyük Turizm fuarında Yalova’mızı ve Otelimizi tanıtacağız. Otelimiz ile alakalı Sağlıklı Yaşam Merkezi projemiz çok yakında ek olarak hizmete girecektir Termal su ile şifa bulabileceğimiz bir takım tedavileri işletmemizde hayata geçireceğiz” dedi.

“Kaliteli hizmet ilkemizdir”
Otelde kaliteli hizmet ilkesi ile yola çıktıklarına değinen Elysium Thermal Hotel ve Spa Genel Müdürü Rahmi Çağrı Kaya ise, “Otelimizde termal kaplıca suyu ile şifa bulmanın yanı sıra Kaliteli ve Güler yüzlü hizmet anlayışımız ile Konaklama, Yiyecek ve içecek hizmetlerimiz Türk mutfağımızın vazgeçilmez lezzetleriyle Açık Büfe olarak Tüm hemşerilerimiz hizmetindedir Toplantı organizasyonları Özel gün ve davet organizasyonlarınızda ayrıca 1000 metre karelik bir alana kurulu Spa merkezimiz Bay ve bayan ayrı termal kapalı havuzlarımız, açık yüzme havuzumuz sizlere farklı deneyimler sunmaktadır. Otelimiz 4 yıldızlı olarak hizmete açılmış oda kapasitesi ve  göz alan iç ve dış mimarisi ile bölgenin en iyi Turistlik tesisi olma yolunda emin adımlar ile ilerlemektedir” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim