31 Mart Mahalli İdareler seçimi için Türkiye’nin 81 ilinde yaşayan vatandaşlar oylarını kullanmaya başladılar. Yalova’daki oylama işlemi sabah 08:00 itibariyle başlarken, vatandaşlar oylarını kullanmaya devam ediyor.

Becan; Acımız Taze Becan; Acımız Taze

Yalova Beledye Baskan Aday Mehmet Gurel Chp Oy Kullanma (4)Yalova’nın farklı seçim bölgelerinden Belediye Başkanı Adayı olan isimler ise oylarını kullanmaya başladılar. Bu kişilerden biri olan Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Mehmet Gürel ve ailesi, sabah 11:00 sularında kayıtlı olduğu sandığa oy vermek için Bahçelievler İlkokulu’na geldi. Gürel, okul bahçesindeki görevliler ve vatandaşlara selam verdikten sonra kayıtlı olduğu 1050 numaralı sandığa giderek oyunu kullandı.

Yalova Beledye Baskan Aday Mehmet Gurel Chp Oy Kullanma (1)“Elimizde bir oy kullanma hakkı kaldı”

Oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gürel, “Herkes oyunu kullansın. Oy kullanmayan tanıdığı varsa onları da ikna edip oy kullandırsınlar... Çünkü elimizde bir tek oy kullanma hakkı kaldı. Bunu kaybetmeyelim ve ihmal etmeyelim. İnşallah Yalova’ya hayırlı bir sonuç olsun” dedi. Günün geri kalanında ne yapacağı ile ilgili bilgi veren Gürel, “Okulları gezeceğim ve sandık görevlilerine iyi çalışmalar dileyeceğim. Seçim sonuçlarını da İl Başkanlığı’ndan takip edeceğim” şeklinde konuştu.

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Yalova Beledye Baskan Aday Mehmet Gurel Chp Oy Kullanma (3)Yalova Beledye Baskan Aday Mehmet Gurel Chp Oy Kullanma (2)

Editör: Arda Yavuz