Yalova İl Emniyet Müdürlüğümüz koordinesinde; Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotim Ekipleri tarafından Yalova geneli ve geçiş güzergâhlarında Uyuşturucu Madde Nakli, Sevkiyatı ve Ticareti yapan şahısların tespiti ve yakalanmasına yönelik çalışmalar aralıksız olarak sürdürülüyor.

Yalova genelinde üst torbacı ya da torbacı olarak tabir edilen ve sokak düzeyinde uyuşturucu madde ticareti yapacağı ya da yaptırdığı tespit edilen A.C. isimli şüpheli şahsın ikamet adresine yönelik operasyon düzenlendi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotim Ekipleri tarafından yürütülen ve Narkotik Maddeler Arama Köpeği Zeytin’nin de eşlik ettiği ikamet aramasında;

77 adet Captagon Hap,

 2.95 gram Esrar maddesi,

2 parça halinde 1.83 gram Metamfetamin maddesi,

2 adet Sentetik Ecza Hap, ele geçirildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak Suçundan yürütülen soruşturma kapsamında A.C. isimli şüpheli sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü, halkın huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik başta Uyuşturucu Madde Suçları olmak üzere suç ve suçlulara yönelik çalışmalarımız aralıksız ve kararlılıkla sürdürüleceğini açıkladı.

Yalova'da Araç Motoruna Giren Kediyi İtfaiye Kurtardı Yalova'da Araç Motoruna Giren Kediyi İtfaiye Kurtardı

Editör: Arda Yavuz