‘Tüm eğitim camiasına, öğrenci ve velilere mutlu ve huzurlu bir yarıyıl tatili geçirmelerini temenni ediyorum’ diyerek mesajına başlayan Başkan Tutuk sözlerine şöyle devam etti;

TEMAD Yalova Şubesi'nde Rozet Takma Töreni Gerçekleştirildi TEMAD Yalova Şubesi'nde Rozet Takma Töreni Gerçekleştirildi

“Tatillerin dinlenmeyi hak edilen dönemler olduğunu belirten Başkan Tutuk “Unutmamak gerekir ki karnelerde yer alan notlar hiçbir zaman tek başına bir başarı ölçüsü değildir. Karne, sadece dönem boyunca yapılan çalışmaların ve gösterilen performansın neticesidir ve başarının değerlendirilmesinde sadece bir araçtır. Önemli olan evlatlarımıza başarılı notlarıyla birlikte gerekli ahlaki değerleri de kazandırabilmektir. Ve unutmamak gerekir ki karnenin sorumlusu hiçbir zaman tek başına çocuklarımız değildir. Ailelerin bu süreçte her daim çocuklarının yanında yer almaları ve desteklemeleri gerekmektedir. Bu tatil süresince çocuklarımız derslerini tekrar ederek yeni yıl dönemine hazırlık yaparlarsa daha hazırlıklı ve başarılı bir dönem geçirirler. Başarılı olabilmek için tekrar etmek ve düzenli çalışmak önemlidir.

 Bu vesileyle geleceğimiz olan öğrencilerimiz başta olmak üzere, onların başarısında çok önemli paya sahip olan öğretmenlerimizin ve velilerimizin iyi bir tatil dönemi geçirmelerini temenni ederim.”

Editör: Arda Yavuz